Όλγα Λαφαζάνη: «Ο Κρατερός είναι υπερπροστατευτικός και η Κατερίνα ενδιαφέρεται για όλους μας»
Media

Όλγα Λαφαζάνη: «Ο Κρατερός είναι υπερπροστατευτικός και η Κατερίνα ενδιαφέρεται για όλους μας»

Για τη σχέση που έχει αναπτύξει εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο συνεργασίας η Όλγα Λαφαζάνη με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» αλλά και για την απόφασή της να στηρίξει τον σύζυγό της Νίκο Οικονόμου στην απόφασή του να εγκατασταθούν οικογενειακώς στις Σέρρες πριν από τρία χρόνια, μιλάει η δημοσιογράφος.

Το γεγονός ότι η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είναι ζευγάρι διευκολύνει ή όχι τη συνεργασία;

«Από την πρώτη στιγµή που τους γνώρισα δεθήκαµε πολύ. Με την Κατερίνα µπορεί φαινοµενικά να είµαστε διαφορετικές, αλλά οι απόψεις µας ταιριάζουν απόλυτα. Το γεγονός ότι είναι ζευγάρι -και αυτοί που ηγούνται- είναι πολύ θετικό. Ο Κρατερός είναι πολύ προστατευτικός και όχι µόνο µε την Κατερίνα, µε όλους µας. Εκείνη ενδιαφέρεται για όλους µας και πάντα ρωτάει τι µας συµβαίνει αν νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά».

Κάποια στιγµή ακολούθησες τον σύζυγό σου Νίκο Οικονόµου στις Σέρρες. Ένιωσες ότι άφησες πίσω τη δουλειά σου;

«∆εν το µετάνιωσα. Πλέον θα το έκανα πιο δύσκολα και ο λόγος είναι ότι η µικρή µεγαλώνει και δεν είναι καλό να αλλάζει συνέχεια περιβάλλον. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, σίγουρα θα το ξαναέκανα. Μας βοήθησε πολύ ως οικογένεια. Μας δόθηκε περισσότερος χρόνος να γνωρίσουµε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Όλα αυτά τα χρόνια στην Αθήνα, λόγω των υποχρεώσεων και των εντατικών ρυθµών, δεν είχαµε πολύ χρόνο».

Πώς αντιµετωπίζεις τη δημοσιότητα;

«∆εν νοµίζω ότι απασχολώ τόσο πολύ τα Μέσα (σ.σ.: γελάει). Είναι µέρος της δουλειάς µας. Στον Νίκο δεν αρέσει καθόλου όλο αυτό, έχει τύχει πολλές φορές να ζητήσει από φωτογράφο να µη µας φωτογραφίσει. Για να είµαστε όµως ειλικρινείς, όλοι ξέρουµε πού έχει φωτογράφους. Έχουν συγκεκριµένα µέρη που συχνάζουν, οπότε το περιµένεις».

Υπάρχει ζήλια µεταξύ σας;

«Στην αρχή ο Νίκος ήταν πιο κτητικός. Ίσως γιατί δεν µε γνώριζε καλά. Ήθελε να ξέρει πού πάω και τι κάνω. Έπειτα από τόσα χρόνια έχουµε αναπτύξει απίστευτη εµπιστοσύνη µεταξύ µας. Πηγαίνω όπου θέλω και κάνω ό,τι θέλω. Το ίδιο φυσικά και ο Νίκος».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved