«Κάτω Παρτάλι»: Σε τι κατάσταση θα βρούμε τους πρωταγωνιστές;
Media

«Κάτω Παρτάλι»: Σε τι κατάσταση θα βρούμε τους πρωταγωνιστές;

Ποιος τράβηξε τη σκανδάλη με σκοπό να σκοτώσει τον Θανάση; Τι θα απογίνει η μεγάλη αγάπη της Βίβιαν στο "Κάτω Παρτάλι"; 

Ο Θανάσης (Λεωνίδας Καλφαγιάννης), ο ντετέκτιβ της σειράς, ζει και βασιλεύει! Μπορεί στο τελευταίο επεισόδιο ο Θανάσης να έπεσε στο πάτωμα λαβωμένος από σφαίρα την ώρα που είπε μπροστά στο χωριό «Ξέρω ποιος είναι ο δολοφόνος του Διαμαντή» (Τάσος Χαλκιάς), αλλά ο σεναριογράφος θα τον σώσει τελικά. Όμως το ποιος κρύβεται πίσω από τη σκανδάλη θα το πληροφορηθούμε έπειτα από 10 επεισόδια.

Στις 20 Νοεμβρίου οι πρωταγωνιστές επιστρέφουν στο Καπανδρίτι, όπου γίνονται τα γυρίσματα. Με το που πέσει η κλακέτα της σκηνοθέτριας Αμαλίας Γιαννίκου, θα αρχίσουν οι πρώτες λήψεις. Η Βίκυ Σταυροπούλου ως Μοσχούλα συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στη σειρά και θα προσπαθεί να αποδείξει στην Αστυνομία ότι δεν ευθύνεται για τη δολοφονία του συζύγου της Διαμαντή. Ένας νέος έρωτας θα είναι αυτός που θα τη βοηθήσει να βγει από την πλεκτάνη.

Ο Μανώλης (Μίνως Θεοχάρης) και η Νεκταρία (Μένη Κωνσταντινίδου) πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς γεννιέται το παιδί τους.

Στο χωριό θα εμφανιστεί για πέντε επεισόδια και ο Κωνσταντίνος (Γιάννης Τσιμιτσέλης). Ήταν βασική επιθυμία του ηθοποιού, που μετακόμισε στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», να επιστρέψει στο σίριαλ, καθώς η χημεία του με το καστ της σειράς ήταν εξαιρετική. Από τη σειρά θα περάσουν επίσης αλλά ως «φαντάσματα» όλοι όσοι δολοφονήθηκαν στο «Κάτω Παρτάλι». Από τον Διαμαντή (Τάσος Χαλκιάς) μέχρι την Πασχαλιά (Ελευθερία Μπενοβία).

Όσο για τη Βίβιαν (Νάντια Κοντογεώργη), που μένει εκτός εξαιτίας θεατρικών υποχρεώσεων; Θα γυρίσει σεναριακά πίσω στην Αθήνα κάνοντας τον Ρούσσο (Ιβάν Σβιτάιλο) να τρελαθεί από τον πόνο της απώλειας και να τρέχει για ξόρκια στη μάντισσα Φρειδερίκη (Παντελής Καναράκης).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved