Ελένη Τσολάκη: «Δεν αντέχω να βλέπω τις εκπομπές μου »
Media

Ελένη Τσολάκη: «Δεν αντέχω να βλέπω τις εκπομπές μου »

Είναι η Ελένη Τσολάκη στη ζωή της drama queen; 

«Στο παρελθόν ήμουν drama queen. Πήγαινα στους φίλους μου στη Θεσσαλονίκη και τους έλεγα: «Εγώ έχω το πιο μεγάλο πρόβλημα». Ακόμα το ζω, λιγάκι. Αλλά εδώ και δύο χρόνια δεν με παίρνει να είμαι και μου έχει κάνει καλό» τόνισε στο Big Fish.

-Βλέποντας τις εκπομπές στο «Κορίτσια για σπίτι», τι λάθη αναγνωρίζει σήμερα;

«Τα «Κορίτσια για σπίτι» ήταν το σχολείο της ζωής μου. Εκεί έμαθα τα πάντα. Αλλά δεν αντέχω να βλέπω τις εκπομπές μου. Κάποιες φορές έχω δει κάποια βίντεο στο Υoutube. Ορισμένα τα βρίσκω τραγικά. Στιλιστικά, θεωρώ ότι το ξανθό μαλλί δεν μου ταίριαζε, αλλά δεν μου το έλεγε κανένας. Ήταν ένα σημαντικό λάθος στην εμφάνιση μου. Όσο για την παρουσίαση, ήταν όλα αγνά. Δεν θα άλλαζα τίποτα, γιατί αυτό που είμαι σήμερα οφείλεται στο παρελθόν μου. Η άγνοια, η επιμονή, το γεγονός ότι ο καλεσμένος αισθανόταν χαλαρός και έδινε μια πιο ανθρώπινη συνέντευξη γιατί δεν φοβόταν ότι θα βγάλουμε τη φοβερή είδηση και μιλούσε πιο ελεύθερα είναι στοιχεία που δεν θα άλλαζα με τίποτα Στη Θεσσαλονίκη οι άνθρωποι όταν βλέπουν ότι προσπαθείς, ότι αγαπάς και έχεις πάθος για τη δουλειά σε βοηθούν. Έτσι, ήρθε ο Αντώνης Ρέμος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Άννα Βίσση και άλλοι στην εκπομπή. Αυτό που έμαθα στα «Κορίτσια για σπίτι» είναι να μη σταματώ να προσπαθώ νια κάτι θεωρητικά άπιαστο. Και καταφέραμε πολλά τότε. Θυμάμαι ότι είχα ζητήσει δέκα φορές συνέντευξη από τον Αντώνη Ρέμο, ότι περίμενα μέχρι τις 3 το πρωί στο καμαρίνι της Νατάσας Θεοδωρίδου, το ίδιο και στον Βασίλη Καρρά. Στο τέλος, όμως, τα κατάφερα»

-Με τη Σοφία Γκόσιου, τη συμπαρουσιάστριά σου στην εκπομπή, κάνετε ακόμα παρέα;

«Η Σοφία έχει παντρευτεί, έχει κάνει παιδί, έχει αλλάξει η ζωή της εντελώς. Τη βλέπω όταν ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη και μιλάμε στο τηλέφωνο. Αλλά έχουμε διαφορετικές ζωές πλέον μια και εκείνη άφησε την τηλεόραση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved