Ελένη Τσολάκη: « Μου έφυγε ο φόβος της μοναξιάς. Άλλαξα »
Media

Ελένη Τσολάκη: « Μου έφυγε ο φόβος της μοναξιάς. Άλλαξα »

Η Ελένη Τσολάκη δηλώνει… single. Πώς και είναι μόνη της στην προσωπική της ζωή; 

«Γιατί όχι; Η ευτυχία ολοκληρώνεται μόνο με μια σχέση; Αν δεν περάσεις τη φάση να τα βρεις με τον εαυτό σου και να γουστάρεις τη μοναξιά σου, κάτι που φοβόμουν πολύ στο παρελθόν, δεν ισορροπείς. Στην Αθήνα συμφιλιώθηκα με αυτό. Έμαθα εμένα, τα όρια μου, πότε πραγματικά γουστάρω κάτι, να μην καταπιέζομαι, ακόμη και να κλείνομαι στο σπίτι μου και να μου αρέσει. Μου έφυγε ο φόβος της μοναξιάς. Άλλαξα» τόνισε στο Big Fish.

-Θεωρείς ότι η ανεξαρτησία και η αυτονομία της γυναίκας τρομάζει τον άντρα;

«Το σκέφτομαι, αλλά όταν είμαι σε σχέση δεν νιώθω ότι κάποιος μου κλέβει την ελευθερία μου. Το θέμα είναι τι αισθάνομαι ότι δίνω εγώ και τι νιώθω ότι παίρνω πίσω. Αν δεν πάρω αυτό που θέλω, ας μείνω μόνη μου.»

-Θέλεις να κάνεις οικογένεια;

«Θέλω, αλλά νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με το τι σου εμπνέει ένας άνθρωπος. Αγαπώ τα παιδιά, θα ήθελα να κάνω, αλλά αργότερα.»

-Είσαι σε φάση για σχέση;

«Σε αυτή τη φάση μου αρέσει η μοναξιά μου, μου αρέσει που αναθεωρώ πράγματα και ανασυγκροτώ τις δυνάμεις μου. Είμαι ανοιχτή στη ζωή. Όλα είναι μπροστά και περιμένω να τα ζήσω.

-Έχεις ζήσει μεγάλο έρωτα;

«Εχω ερωτευτεί μια φορά. Ήμασταν μαζί περίπου δύο χρόνια. Φυσικά, πόνεσα και έκλαψα όταν χωρίσαμε. Όλα μου τα συναισθήματα τα ζω έντονα. Γενικά είμαι άνθρωπος των σχέσεων. Μονογαμική. Δεν έχω απατήσει ποτέ σύντροφο μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved