Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εγώ βγαίνω γυμνός στο μπαλκόνι και εκτίθεμαι »
Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εγώ βγαίνω γυμνός στο μπαλκόνι και εκτίθεμαι »

Και με τις κόντρες τι γίνεται; Φαίνεται πως πρόσφατα ανέκυψε ένα θέμα ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κρύβεται άραγε κάποια αντιπάθεια πίσω από τις δηλώσεις; 

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Αλλά εγώ βγαίνω γυμνός στο μπαλκόνι και εκτίθεμαι. Είναι δική μου ευθύνη. Μάλλον προκαλώ με τη στάση μου σχόλια. Δεν θα ψάξω να βρω φαντάσματα Δεν νομίζω ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο καθένας σκέφτεται τι θα κάνω σήμερα; Θα βγω να βρίσω τον Ουγγαρέζο". Προφανώς κάτι θα έκανα και προκάλεσα μια αντίδραση. Τώρα θα πω κάτι και θα εκληφθεί ως κλισέ. Αλλά θέλω να περνάμε καλά. Δεν μου αρέσουν οι ίντριγκες. Δεν είμαι ιδεαλιστής, αλλά δεν θέλω να πληγώνω κόσμο. Στην εκπομπή, λόγου χάρη, θα λέμε αλήθειες. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν στην τηλεόραση. Υπάρχει όμως και τρόπος να τα πεις. Εμείς θέλουμε να λέμε έτσι τα πράγματα που θα γελάσει κι αυτός που σχολιάζουμε ή τον αφορά η είδηση. Εχω βρεθεί σε ανάλογη θέση, υπάρχει περίπτωση να ειπωθεί κάτι στον αέρα και να στενοχωρηθεί η μητέρα και ο πατέρας κάποιου. Δεν θέλω να στενοχωρώ κόσμο νια να κάνω νούμερα τηλεθέασης. Όταν εξοργιστώ με κάποιον πάνω στη δουλειά πηγαίνω σε μια εκκλησία και ανάβω ένα κεράκι. Για να μην μπω σε κακές σκέψεις και για να ευχηθώ καλά πράγματα. Ομως δεν είμαι δημοσιοσχετίστας, ούτε PR-man. Δεν έχω αυτή την υπερδύναμη. Αν πετύχω τον άνθρωπο που με έχει βρίσει το βράδυ σε μια κοινωνική εκδήλωση, δεν θα τρέξω να τον αγκαλιάσω και να φιληθούμε για τις κάμερες».

Θα έχει αγωνία για τα νούμερα των δύο πρώτων εβδομάδων; «Όταν ήμασταν στο Μega με τη Φαιή και τον Γιώργο βρέθηκα να παρουσιάζω μόνος μου το πρωινό επειδή η Φαίη ήταν στο μαιευτήριο και ο Γιώργος στο νοσοκομείο για μια επέμβαση. Ξυπνούσα αξημέρωτα και έβλεπα Star για να μάθω τα νούμερα. Μην τα ρίξω και τους απογοητεύσω. Δεν θα ήθελα να το κάνω ξανά, να ξυπνάω στις 5.30 και να περιμένω τα νούμερα. Αλλά δεν θα σου πω ότι δεν θα το κάνω. Είναι εργαλείο τα νούμερα. Το σημαντικό είναι ότι τώρα δεν θα χάσω την ψυχραιμία μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved