Νικολούλη: «Πατούσα γερά στη γη. Δεν αεροβατούσα για να μου πάρει η δημοσιότητα τα μυαλά»
Media

Νικολούλη: «Πατούσα γερά στη γη. Δεν αεροβατούσα για να μου πάρει η δημοσιότητα τα μυαλά»

Η Αγγελική Νικολούλη επιμένει πως στη δημοσιογραφική έρευνά της καταθέτει εκτός από σωματικό κάματο και χρόνο, την ίδια την ψυχή της. 

Πώς αντιμετωπίζει η ίδια την εκπομπή της: ως κοινωνική προσφορά ή ως ευπώλητο τηλεοπτικό προϊόν στον φαύλο κύκλο της τηλεθέασης; «Ούτε σαν σκέψη δεν πέρασε ποτέ απ’ το μυαλό μου ότι η έρευνα που κάνω καταθέτοντας κυριολεκτικά σ’ αυτήν την ίδια μου την ψυχή είναι ένα εμπορικό τηλεοπτικό προϊόν. Η τηλεόραση είναι απλά το μέσο για να βοηθήσουμε άμεσα τους συνανθρώπους μας που έχουν ουσιαστική ανάγκη και δεν βρίσκουν την ανταπόκριση που θα ’θελαν απ’ την Πολιτεία» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Το ίδιο κατηγορηματική είναι, απαντώντας με ένα κοφτό «ποτέ», και στο αν τα όρια μεταξύ της δημοσιογράφου και της τηλεοπτικής διασημότητας έγιναν κάποια στιγμή δυσδιάκριτα για εκείνη.

«Όταν μπήκα στην τηλεόραση είχα ήδη μια μακρόχρονη πορεία στην έντυπη δημοσιογραφία. Πρώτη γυναίκα στο αστυνομικό ρεπορτάζ και στη συνέχεια υπεύθυνη συντονίστρια όλων των ρεπορτάζ σε μεγάλες εφημερίδες. Πατούσα γερά στη γη. Δεν αεροβατούσα για να μου πάρει η δημοσιότητα τα μυαλά. Ήμουν και είμαι ιδιαίτερα προσεκτική στον χειρισμό των υποθέσεων για να μη θιγεί κανείς. Υπερβολική ίσως να με χαρακτηρίζουν κάποιοι για την επιμονή μου στην αποκάλυψη της αλήθειας». Όταν ήταν παιδί λέει πως φανταζόταν τον εαυτό της να γράφει μυθιστορήματα και να λύνει μυστήρια. «Τελικά το όνειρό μου πήρε σάρκα και οστά», μονολογεί - περισσότερο με νοσταλγία παρά με αυταρέσκεια ή κομπασμό. «Μικρή στις παρέες έβαζα αινίγματα ή γρίφους και προκαλούσα τους φίλους μου να βρουν τη λύση τους», συνεχίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved