Εξέλιξη σοκ στο Μπρούσκο!
Media

Εξέλιξη σοκ στο Μπρούσκο!

Εξέλιξη σοκ στο Μπρούσκο! Διαβάστε την συνέχεια της σειράς.

Απελπισμένη από την ανυποχώρητη στάση του Αχιλλέα, η Μελίνα κάνει μια τελευταία κίνηση, προκειμένου να του αποδείξει τη δύναμη της αγάπης της. Έτσι, χωρίς να υπολογίζει τίποτα, αποφασίζει να τον διεκδικήσει όσο ποτέ άλλοτε, ενώ ο Αχιλλέας, από την πλευρό του, κάνει μια κίνηση που θα την εκπλήξει. Από την άλλη, ο Πάτροκλος αποφασίζει να ξεμπερδέψει μια και καλή με τον Σήφη, καθώς είναι σίγουρος ότι πρόκειται σύντομα να αποκαλύψει τη συμμετοχή του στην υπόθεση της απαγωγής της Μελίνας, που θα έχει ως αποτέλεσμα εκείνος και ο Διαμαντής να οδηγηθούν μια για πάντα στη φυλακή. Παράλληλα, κυνηγημένη από το παρελθόν και τις αποκαλύψεις που επίκεινται, η Χρυσάνθη επισκέπτεται την παλιά φίλη της Χέλγκα, για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Στο μεταξύ, η Αναστασία, παρά τις αντιρρήσεις του Διαμαντή και του Σήφη, φεύγει για πάντα από τα Χανιά, προκειμένου να εγκατασταθεί με τον Ματθαίο στην Κύπρο και να αρχίσει να δουλεύει πλέον μαζί του εκεί. Η Κωνσταντίνα ανακοινώνει στον Μανωλιό πως τον χωρίζει, αλλά και ο Μηνάς με τη Βασιλική συνειδητοποιούν το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η σχέση τους και παίρνουν από κοινού αποφάσεις...

Η Μελίνα, διαλυμένη από τη συμπεριφορά του Αχιλλέα, ετοιμάζεται να αφήσει πίσω της για πάντα την Κύπρο και να επιστρέψει στα Χανιά. Ο Σήφης, από την άλλη, ξεκαθαρίζει στην Όλγα ότι είναι αρνητικός στην πιθανότητα ενός νέου γάμου, αφού προτεραιότητα του είναι η Στεφανία. Παράλληλα, ρίχνει ευθύνη στον Παύλο, ότι δηλαδή ενθάρρυνε την Αναστασία να πάρει λανθασμένες αποφάσεις. Στο μεταξύ, ο Ματθαίος δέχεται να συνεταιριστεί με τον Νικηφόρο. Η απέχθεια που της προκαλεί ο Διαμαντής, καθώς και η φίλη της Χέλγκας, αποδεικνύουν ότι η Χρυσάνθη κρατά καλά κρυμμένο ένα μυστικό από το παρελθόν. Στο μεταξύ, μπροστά στον φόβο να μην αποκαλυφθεί η συμμετοχή του στην απαγωγή της Μελίνας, ο Πάτροκλος επιχειρεί να «κλείσει» μια για πάντα κάποια στόματα - έστω και αν αυτό σημαίνει πως θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων. Την ίδια στιγμή, ο Αχιλλέας δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Μελίνα και αναστατώνεται. Η κοπέλα του ζητώντας βοήθεια.

Ο Αχιλλέας, πανικόβλητος, τρέχει στους στάβλους, μετά το αγωνιώδες τηλεφώνημα της Μελίνας. Εκεί τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Παράλληλα, ο Πάτροκλος στήνεται έξω από το σπίτι του Σήφη, αποφασισμένος να ξεμπερδεύει μια και καλή μαζί του, ενώ η Αναστασία υπογράφει με τους Ματθαίους τα συμβόλαια ένταξης της στην εταιρεία τους και μια νέα εποχή ξεκινάει για όλους, παρά τις έντονες αντιδράσεις του αδερφού της, του πατέρα της και του θείου της. Από την πλευρά του, ο Νικηφόρος ζητά από τη Χρυσάνθη τα χρήματα που θα του επιτρέψουν να γίνει συνέταιρος των Ματθαίων στο κτήμα Δημοσθένους, με σκοπό να περάσει στην τελική φάση του σχεδίου του. Στο μεταξύ ο Μανωλιός προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Αλεξάνδρα να πάει μαζί του στα Χανιά και να υποκριθούν πως έχουν ερωτική σχέση, για να ζηλέψει η Κωνσταντίνα, ενώ η Δάφνη καταφέρνει να πείσει τη Βασιλική πως η Κωνσταντίνα είναι αυτή που επηρεάζει αρνητικά τον Μηνά. Στο μεταξύ, η συνάντηση του Διαμαντή και της Χρυσάνθης στο σπίτι του Πάτροκλου προμηνύεται καταλυτική. Οι δυο τους προβαίνουν σε μεγάλες αποκαλύψεις για τα μυστικά που τους στοιχειώνουν από το παρελθόν και φέρνουν στο φως μια παλιά ιστορία μίσους η οποία τους συνδέει χρόνια.

Ο Ματθαίος πανικοβάλλεται καθώς νιώθει έναν πολύ έντονο πόνο στο στήθος. Αν και, οξύνεται ακόμη περισσότερο αποφασίζει να το κρατήσει μυστικό απ' όλη την οικογένεια και να το χειριστεί μόνος κάνοντας παράλληλα όμως και ιη διαθήκη του. Την ίδια στιγμή, πληροφορίες από το παρελθόν του, σε σχέση με την πρώτη του γυναίκα, έρχονται στο φως που σοκάρουν και ταρακουνούν πολύ τον Παύλο, αφού η έγνοια του είναι το καλό της Αναστασίας. Ο άντρας προβληματίζεται έντονα καθώς συνδέει όσα μαθαίνει με την απόφαση της να μετακομίσει στην Κύπρο. Στο μεταξύ η Αλίκη προσπαθεί με επιχειρήματα να πείσει τον Χρήστο να προχωρήσουν τη ζωή τους μαζί και να παντρευτούν αν και οι απόψεις της είναι ιδιαίτερα προχωρημένες. Την ίδια στιγμή, η Δάφνη ανησυχεί πολύ για την τόσο βιαστική απόφαση της Κωνσταντίνος να παντρευτεί τον Κίκη και με έμμεσο τρόπο, προσπαθεί να την αποθαρρύνει ενώ ο Μανωλιός φαίνεται να έχει πέσει σε μεγάλη κατάθλιψη. Μεγάλο πόνο περνάει και ο Μηνάς με τη Βασιλική., αφού το πείσμα και η επιθυμία του για ένα παιδί και η άρνηση εκείνης οδηγούν τη σχέση τους σε αδιέξοδο. Στο μεταξύ ο Μηνάς μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Όλγας και μένει άναυδος.. Το ίδιο σαστισμένοι μένουν και ο Αχιλλέας με τη Μελίνα, όταν βλέπουν το Νεκτάριο με την Αλεξάνδρα να φιλιούνται. Ο Πάτροκλος προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό του, είναι αποφασισμένος να βγάλει το Σήφη από τη μέση μια καλή και παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Η σύγκρουση Αχιλλέα - Νεκτάριου, με αφορμή τη σχέση του Νεκτάριου με την Αλεξάνδρα, είναι σφοδρή και οδηγεί τον Αχιλλέα, που θέλει να είναι ξεκάθαρος, στο να αποκαλύψει τα πάντα στη Δήμητρα. Παράλληλα, η γκάφα του Χρήστου να φανερώσει την εγκυμοσύνη της Όλγας δεν περνάει απαρατήρητη από τον Μηνά, ενώ η απουσία του Σήφη προκαλεί ανησυχία σε όλους, και περισσότερο τον Πάτροκλο προκειμένου να μην έχει καμία επαφή με την με τη Χρυσάνθη, με την οποία έρχεται όλο και πιο κοντά, για λόγους που δεν μπορεί να εξηγήσει. Ο δε Νικηφόρος ανακοινώνει στη Χρυσάνθη πως είναι έτοιμος να σκάψει με μπουλντόζες στο κτήμα Δημοσθένους, προκειμένου να φέρει εις πέρας το σχέδιο τους. Λίγο αργότερα, η Μελίνα, θορυβημένη από ί τον πρόσφατο τσακωμό της με τον Αχιλλέα, δεν σταματά να του κάνει εκπλήξεις, αγωνιώντας να μην τον χάσει και ο Μανωλιός κάνει ψυχοθεραπεία με την Αλεξάνδρα, για να καταφέρει να ξεπεράσει την Κωνσταντίνα. Στο μεταξύ παρά τις διαβεβαιώσεις του Μηνά ότι ο Σηφης είναι καλά, ο Παύλος εξακολουθεί ν' ανησυχεί λόγω της αιφνίδιας απουσίας του γιου του. Την ίδια στιγμή, η επίσκεψη του Διαμαντή στην Χρυσάνθη της φέρνει στον νου δυσάρεστες μνήμες. Μηνάς και Βασιλική, βάζοντας τον εγωισμό μπροστά, εξακολουθούν να παίζουν το παιχνίδι της γάτας με τον ποντικό, μπερδεύοντας όμως συνεχώς τους ρόλους, ενώ Αναστασία, Αχιλλέας και Νεκτάριος επισκέπτονται κρυφά τον γιατρό του Ματθαίου, ανησυχώντας για την υγεία του. Παρά τις αντιρρήσεις της Δάφνης, η Κωνσταντίνα δρομολογεί πλέον τον γάμο της με τον Κίκη, ενώ ο Μανωλιός παλεύει να την ξεπεράσει μέσω ψυχανάλυσης. Παράλληλα, Δάφνη και Μάρκος, θέλοντας να βρουν στοιχεία για το «μυστικό» πα-ρελθόν της Χρυσάνθης, ψάχνουν το κινητό της και ανακαλύπτουν πολλά, ενώ η Ξένια επιστρέφει, έχοντας κερδίσει τη συμπάθεια του Αχιλλέα και της Μελίνας και προχωράει στο επόμενο βήμα της σκοπό να εκδικηθεί τον Νικηφόρο.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved