Από το ελληνικό Next Top Model με τη Βίκυ Καγιά, πρωταγωνίστρια σε σαπουνόπερες στο Μεξικό
Media

Από το ελληνικό Next Top Model με τη Βίκυ Καγιά, πρωταγωνίστρια σε σαπουνόπερες στο Μεξικό

Την Nτένια Αγαλιανού τη θυμόμαστε μέσα από το «Next Top Model», αλλά τελικά, η ζωή την οδήγησε στο Μεξικό, όπου και κάνει καριέρα και θεωρείται από τις κορυφαίες πρωταγωνίστριες του θεάτρου και της τηλεόρασης!!!

Η Ντένια μίλησε στην Real από τη Λατινική Αμερική...

«Εργαζόμουν σε ένα πολύ καλό πρακτορείο στην Τουρκία και μια φίλη μου από τη Λετονία ότι εργαζόταν στο Μεξικό με μεγάλη επιτυχία. Με ρώτησε λοιπόν, πως και δεν έχω βρεθεί ήδη εκεί, διότι πίστευε πως είναι η αγορά μου μιας και μοιάζω με Λατίνα».
Άρχισε να κάνει σημαντικές στο χώρο του μόντελινγκ και της διαφήμισης και λίγο αργότερα ήρθε και η πρόταση για ένα ρόλο σε τηλεοπτική σειρά. «Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα και σε 8 μήνες τελειώνω το τρίτο έτος στην υποκριτική σε μια από τις καλύτερες σχολές του Μεξικού», λέει και προσθέτει: «Φυσικά δυσκολεύτηκα πολύ στην αρχή, γιατί έμαθα μόνη μου τη γλώσσα, αλλά τώρα πια είναι σαν την μητρική μου».

Η Ελληνίδα καλλονή έχει κάνει το Μεξικό να... παραμιλάει για την Ελλάδα. Όποτε ανεβάζει φωτογραφίες στο διαδίκτυο τα Like πέφτουν βροχή...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved