Κοντομηνάς: Πήρε την άδεια του Alpha Κύπρου
Media

Κοντομηνάς: Πήρε την άδεια του Alpha Κύπρου

Μετά το επιτυχημένο εγχείρημα του ελληνικού Αlpha, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς επεκτείνει τη μιντιακή του δραστηριότητα και στην Κύπρο. 

Σύμφωνα με το Secret, το ΕΣΡ της Κύπρου άναψε το πράσινο φως για τη λειτουργία του Αlpha στη Μεγαλόνησο. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για την κατάρτιση ενός ανταγωνιστικού (τοπικού) προγράμματος. Με βάση τον σχεδιασμό του διευθύνοντος συμβούλου του Alpha, Δημήτρη Φουρλεμάδη, το νέο κανάλι θα βγει στον αέρα το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου, αναμεταδίδοντας την εκπομπή «Στην υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου. Από τον νέο χρόνο ο Αlpha Κύπρου θα εκπέμπει κανονικά, με αυτόνομο πρόγραμμα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο βασικός πυλώνας του προγράμματος δεν θα στηρίζεται στο εν Ελλάδι τηλεοπτικό προϊόν.

Εκτός από το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, που θα προβάλλεται κάθε βράδυ απέναντι στα δελτία των ανταγωνιστικών καναλιών θα υπάρχουν και δύο ενημερωτικές εκπομπές. Πέραν του Alpha, ο όμιλος Κοντομηνά εκδίδει στην Κύπρο και την αθλητική εφημερίδα «Sportday», ενώ αναπτύσσει και πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved