Ζήνα Κουτσελίνη: «Αντιμετωπίζω με ψυχραιμία τα νούμερα της κάθε μέρας»
Media

Ζήνα Κουτσελίνη: «Αντιμετωπίζω με ψυχραιμία τα νούμερα της κάθε μέρας»

H Ζήνα Κουτσελίνη κάνει τον απολογισμό των πρώτων μηνών της ως παρουσιάστρια πλέον...

«Περνάω ωραία, το απολαμβάνω, αν και η καθημερινότητα έχει τις δυσκολίες της. Την άλλη μέρα έχεις έναν πονοκέφαλο με τα νούμερα που έρχονται! Αυτό, όμως, το είχα κι όταν ήμουν και πίσω από τις κάμερες. Αλλά τώρα νιώθω ολοκληρωμένη. Θα περίμενε κανείς ότι θα ήμουν γενική διευθύντρια ενός καναλιού, όμως για μένα σημασία έχει να δω αν όλο αυτό που έστηνα από πίσω μπορώ να το αποδώσω και μπροστά» τόνισε στο You.

-Ποιο είναι πιο εύκολο;

«Το πιο εύκολο είναι να παρουσιάσεις αυτό που οι άλλοι σου ετοιμάζουν. Το πιο δύσκολο είναι να στήσεις αυτό που βγαίνει μπροστά και να αρχίζεις μέρα με τη μέρα, στην τριβή της καθημερινότητας, να «χτίζεις» ένα τηλεοπτικό προϊόν από το μηδέν. Εμείς δεν έχουμε καταφέρει ούτε στη μέση να φτάσουμε.»

-Έχεις την ψυχραιμία που είχες όσο ήσουν πίσω;

«Τώρα είμαι πιο ψύχραιμη. Δηλαδή, όταν ήμουν πίσω από τις κάμερες ήμουν και λίγο μουρτζούφλα, αλλά τώρα δεν νομιμοποιούμαι να μη χαμογελάσω. Από μένα περιμένει το κοινό να είμαι η παρέα του.»

-Τι γίνεται, όμως, όταν κλείνουν τα φώτα;

«Μπορείς να τους ρωτήσεις αλλά είμαι πιο ήρεμη από άλλες παρουσιάστριες. Είμαι πολύ χαλαρή και αντιμετωπίζω με ψυχραιμία τα νούμερα της κάθε μέρας. Και λέω στον εαυτό μου αυτό που έλεγα και στις παρουσιάστριες που έβγαιναν μπροστά: «Δεν είμαι νούμερο, διεκδικούμε τα νούμερα για το σταθμό, εμείς, όμως, φροντίζουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο». Και φέτος είναι μια χρονιά δύσκολη. Δεν έχει κάτσει καμία μπίλια και δεν πρόκειται να κάτσει πριν από τον Γενάρη για κανέναν, γιατί το μάτι του τηλεθεατή ψάχνει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved