Μια «τρελή» νονά στο Σόι σου
Media

Μια «τρελή» νονά στο Σόι σου

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη αποκαλύπτει το... κλειδί για την επιστροφή της στην τηλεόραση με την γκεστ εμφάνιση στην κωμική σειρά «Το σόι σου».

Η Ευτυχία, η ξαδέλφη της Χαρούλας (Ρένια Λουιζίδου) και νονά της Μπέλας (Βίβιαν Κοντομάρη), έρχεται από τη Θεσσαλονίκη όπου ζει για να επισκεφτεί την οικογένεια Χαμπέα. «Είναι πάμπλουτη, ανύπαντρη, κρυφά γενναιόδωρη, αρκετά στριμμένη και καχύποπτη. Της φταίνε όλα, όμως λατρεύει τη βαφτισιμιά της. Το επεισόδιο στηρίζεται σε μια παρεξήγηση. Φτάνοντας η Ευτυχία στο σπίτι της ξαδέρφης της, ακούει σκόρπιες συζητήσεις, η οικογένεια τα έχει βάλει με μια κακή γειτόνισσα που τους πετάει πράγματα στο κεφάλι, παρεξηγεί αυτά που ακούει και νομίζει ότι θέλουν να τη σκοτώσουν, να τη δηλητηριάσουν, να της κλέψουν την τσάντα κ.ά. Δηλαδή δημιουργείται μια σειρά αλυσιδωτών παρεξηγήσεων πάρα πολύ αστείων. Βρήκα τον ρόλο πολύ νόστιμο γιατί πρόκειται για μια γυναίκα γεμάτη αντιφάσεις. Είναι πολλά πράγματα μαζί. Είναι και στριμμένη και απότομη και αγενής και γενναιόδωρη. Είναι τρελιάρα» τόνισε στο TV Έθνος.

Η έμπειρη ηθοποιός δέχτηκε να συμμετάσχει στην κωμική σειρά με χαρά αφού το σίριαλ σκηνοθετεί ο Αντρέας Μορφονιός, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. «Έχουμε δουλέψει δύο χρόνια στο "Ευτυχισμένοι μαζί", έναν χρόνο στο "Μη και μη" αλλά και όταν έκανα μια γκεστ εμφάνιση στην "Κλινική Περίπτωση". Τον έχω συνδέσει με ωραίες στιγμές και καλές δουλειές. Όταν έφτασα στο στούντιο ήταν σαν να έμπαινα σπίτι μου. Μάλιστα το γύρισμα έγινε την ημέρα των γενεθλίων μου, στις 11 Νοεμβρίου. Το θεώρησα σαν το πιο ωραίο δώρο γενεθλίων που μου έχουν κάνει. Ηταν υπέροχο. Επίσης έχει και την εξής... πρωτοτυπία αυτή η σειρά: πληρώνει! Στην εποχή μας είναι σπάνιο. Τα πράγματα κυλούν φυσιολογικά, γλυκά και τρυφερά. Δεν νιώθεις την απειλή ότι θα μείνεις ξεκρέμαστος. Εύχομαι ο ρόλος αυτός με κάποια αφορμή να εμφανιστεί ξανά», προσθέτει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved