«G-Force»: Απόψε στον Alpha o yπέροχος Kόσμος της Disney
Media

«G-Force»: Απόψε στον Alpha o yπέροχος Kόσμος της Disney

Ποπ κορν, καναπές και αγαπημένες ταινίες! Ο Alpha φέρνει στο σαλόνι μας τη... μεγάλη οθόνη και μας χαρίζει στιγμές χαλάρωσης και έντονων συναισθημάτων.

Την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου, στις 22:00, τρία πανέξυπνα τρωκτικά μπαίνουν στην υπηρεσία της κατασκοπίας, στη μεταγλωττισμένη ταινία «G-Force».

Το σούπερ κυβερνητικό σχέδιο που προβλέπει την εκπαίδευση ζώων στη διεθνή κατασκοπεία βρίσκεται σε εξέλιξη. Με εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τα ινδικά χοιρίδια της ομάδας G-FORCE θα διαπιστώσουν σύντομα πως η μοίρα του κόσμου είναι στις... πατούσες τους.
Ο Ντάργουιν είναι ο αρχηγός της ομάδας και έχει σκοπό να πετύχει με κάθε κόστος...
Ο Μπλάστερ είναι τέλειος γνώστης των όπλων με περίσσευμα αλαζονείας. Η Χουάρεζ είναι η πιο... σέξι επαγγελματίας πολεμικών τεχνών. Όλοι τους είναι έτοιμοι για όλα... Την ομάδα συμπληρώνουν ο Μουτς, μια διαφορετική μύγα που πολλές φορές γίνεται τα μάτια και τα αυτιά της ομάδας και ο Σπέκολς, ένας τυφλοπόντικας με μύτη σε σχήμα αστεριού, που ειδικεύεται στους υπολογιστές και τα πληροφοριακά συστήματα.
Ποιο μυστικό σχέδιο θα μπορούσε να παραμείνει κρυφό από αυτή τη σούπερ-ομάδα κατασκόπων;

Σκηνοθετημένο από τον Χόιτ Γίτμαν, μαέστρο των ειδικών εφέ με ένα Όσκαρ® στο ενεργητικό του, το G-FORCE δεν δυσκολεύεται καθόλου να παρασύρει τους θεατές σε ένα ιλιγγιώδες, υπέροχο ταξίδι, ξεκαθαρίζοντας μια και καλή από την αρχή ότι τελικά το μέγεθος δεν μετράει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved