Ποιος Έλληνας παρουσιαστής λέει: «Την Κιµ Καρντάσιαν, δεν την πάω καθόλου! Είναι το απόλυτο τίποτα»
Media

Ποιος Έλληνας παρουσιαστής λέει: «Την Κιµ Καρντάσιαν, δεν την πάω καθόλου! Είναι το απόλυτο τίποτα»

Πολύ αυστηρός με μία διάσημη σταρ του εξωτερικού όπως είναι η Kim Kardashian αποδεικνύεται γνωστός Έλληνας παρουσιαστής και ηθοποιός.

Ο λόγος για τον Κώστα Φραγκολιά ο οποίος αρκετές φορές μέσα από το πάνελ της εκπομπής «Happy Day» έχει σχολιάσει ιδιαιτέρως αρνητικά την σέξι καλλονή. Ο ίδιος μιλάει για την καθημερινότητά του, για τις δυνατότητες που πιστεύει πως έχει στην παρουσίαση αλλά και για τον φόβο της αποτυχίας που νιώθει πολύ έντονα ο ίδιος.

Πώς είναι η καθηµερινότητά σου;

«∆ύσκολη, αλλά ενδιαφέρουσα. Κάθε Τρίτη είµαι στο θέατρο «Αθηνά», όπου υποδύοµαι τον «Ράφτη κυριών», κάθε Πέµπτη στο «Αct» όπου κάνω µια σατιρική παράσταση και µετά «Happy day». Κοιµάµαι ελάχιστα, αλλά κάνω πράγµατα που αγαπώ».

Τι είναι για εσένα η υποκριτική;

«Ένα καθηµερινό σχολείο για την ψυχή, το σώµα και το µυαλό».

Τηλεοπτικά θα ήθελες να έχεις διάρκεια;

«Στην αρχή έκανα τηλεόραση για βιοποριστικούς λόγους, αλλά τώρα το απολαµβάνω. Αυτό που µε ενοχλεί λιγάκι και µε κάνει να γκρινιάζω είναι µόνο το πρωινό ξύπνηµα»!

Θα παρουσίαζες τη δική σου εκποµπή;

«Έχω σκεφτεί διάφορα... Στην παρουσίαση είµαι λίγο φοβητσιάρης».

Φοβάσαι την αποτυχία;

«Εννοείται πως φοβάµαι την αποτυχία, αλλά περισσότερο φοβάµαι ότι ίσως να µην καταφέρω να αντεπεξέλθω. Ενώ στην υποκριτική δεν έχω τέτοιους φόβους. Πιστεύω ότι µπορώ να παίξω σχεδόν τα πάντα. Στην παρουσίαση δεν πιστεύω ότι µπορώ να κάνω τα πάντα».

Όταν σχολιάζεις κάποιο πρόσωπο, τι είναι αυτό που προσέχεις να µην κάνεις;

«Κατ’ αρχάς θέλω να µιλάω σωστά ελληνικά. Επίσης, προσέχω να µη θίξω κάποιον».

Είναι λεπτή αυτή η ισορροπία;

«Είναι πολύ λεπτή ισορροπία! Υπάρχουν στιγµές που έχω θίξει κάποιους ανθρώπους, ευτυχώς όχι Έλληνες. Την Κιµ Καρντάσιαν, δεν την πάω καθόλου! Είναι το απόλυτο τίποτα. ∆εν καταλαβαίνω τον λόγο που ασχολούνται µαζί της».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved