«Μπρούσκο»: Η βεντέτα και ο θανάσιμος κίνδυνος για τον Σήφη
Media

«Μπρούσκο»: Η βεντέτα και ο θανάσιμος κίνδυνος για τον Σήφη

Πολλές και καταιγιστικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Μπρούσκο».

Η βεντέτα στα Χανιά έχει φουντώσει και η ζωή του Σήφη, διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο, αφού είναι ο πρώτος στόχος του Σηφαλάκη. Κι ενώ ο Αχιλλέας και η Μελίνα χαίρονται όσο μπορούν με την εγκυμοσύνη και την αναμονή του παιδιού τους, ο Χρήστος μιλάει στους Ματθαίους για έναν γιατρό στη Ρουμανία, που θα μπορούσε να δώσει μια λύση στο θέμα της Μαρίνας. Οι Ματθαίοι, δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη και οργανώνουν αμέσως το ταξίδι τους. Μια παλιά επαγγελματική γνωριμία του Ματθαίου στο Βουκουρέστι ανοίγει και μια καινούργια προοπτική συνεργασίας με ένα οινοποιείο. Ο Διαμαντής πληροφορείται από τον Μάνθο, τα σχέδια των Ματθαίων και αποφασίζει να πάει κι αυτός στη Ρουμανία, για να τους χαλάσει αυτή τη συνεργασία. Τελευταία στιγμή, του «φορτώνεται» κι ο Μανωλιός και πηγαίνει μαζί του. Ο Σήφης και ο Παύλος Γιαννακάκης στο μεταξύ, πιέζονται όλο και πιο πολύ από τον περίγυρό , προκειμένου να βάλουν έναν διαμεσολαβητή για να λήξει η βεντέτα.

Η απόσταση που χωρίζει τον Αχιλλέα (αυτός στο Βουκουρέστι) με τη Μελίνα (στην Κύπρο) , δεν στέκεται εμπόδιο στο να στηρίξουν ο ένας τον άλλον και να εκφράσουν τον έρωτά τους. Από λάθος εκτίμηση στόχου, ο Μηνάς δέχεται πυροβολισμούς, ενώ αργότερα η δεύτερη απόπειρα κατά του Μανωλιού, από τους Σηφαλάκηδες, κάνει τον Διαμαντή να σκεφτεί σοβαρά την εκδοχή να τον πάρει μαζί του στο Βουκουρέστι. Παράλληλα, η Όλγα, ανησυχώντας για την ζωή του Σήφη, ζητάει απ’ τον Παύλο να σταματήσει τη βεντέτα με τους Σηφαλάκηδες. Ο Πάτροκλος ξεκινάει συνεδρίες με ψυχίατρο και συγχρόνως μαζί με την μεσολάβηση της Άννας, αρχίζει ν’ αποδέχεται σταδιακά και πάλι τον Διαμαντή. Παρά τις αντιδράσεις του Μάρκου, η Δάφνη συνεχίζει τις τελετές εξαγνισμού για να επιφέρει θετική ενέργεια στο καφενείο της Κωνσταντίνας. Μια νεαρή, άγνωστη περιφέρεται μυστηριωδώς στο κτήμα Δημοσθένους και κρύβει κάποιο μυστήριο… Στο μεταξύ γίνεται η πρώτη επαφή των Ματθαίων με τον γιατρό της Μαρίνας στο Βουκουρέστι.

Ολόκληρη η οικογένεια Ματθαίου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού ο γιατρός που έχει αναλάβει την μικρή Μαρίνα, στο Βουκουρέστι, μοιάζει απαισιόδοξος και ζητά καινούριες εξετάσεις.. Κι ενώ η καινούργια συνεργασία των Ματθαίων με το οινοποιείο στην Ρουμανία φαίνεται να προχωρά.. η Αναστασία μαθαίνει από τον Μανωλιό για το ταξίδι του Διαμαντή εκεί.. και ενημερώνει αμέσως τον Ματθαίο που μένει εμβρόντητος. Κι ενώ οι φόβοι της βεντέτας φαίνεται να υποχωρούν και ο Παύλος να μένει άπρακτος, σκεπτόμενος ότι και η Αναστασία είναι ασφαλής στην Κύπρο.. .ο Σήφης μαθαίνει πως οι άντρες του Σηφαλάκη ήδη μεταβαίνουν προς τα εκεί. Η Ελευθερία επιστρέφει και οι θεωρίες της περί έρωτα και σχέσεων φαίνεται να ξεσηκώνουν την Δάφνη, και την κάνουν να αναθεωρεί και πάλι, όσα μέχρι τώρα πίστευε και έπραττε. Η άγνωστη κοπέλα κάνει την εμφάνιση της για ακόμα μια φορά στο κτήμα Δημοσθένους, αφήνοντας ερωτηματικά και ένα μεγάλο μυστήριο.. Η Στεφανία φαίνεται να έχει μαλακώσει με το θέμα του παιδιού έτσι ο Σήφης ζητάει από την Όλγα να γυρίσει πίσω στο σπίτι.

Ο Παύλος κι ο Μηνάς φεύγουν επειγόντως για Κύπρο, προκειμένου να προστατέψουν την Αναστασία, από τους ανθρώπους που έχει στείλει ο Σηφαλάκης για να την σκοτώσουν. Αναγκαστικά, θα πρέπει να συνεργαστούν με τους ανθρώπους των Ματθαίων για να καταφέρουν να αποφύγουν τα χειρότερα. Ο Σήφης αναγκαστικά μένει στα Χανιά, καθώς η Όλγα παραπονιέται ότι έχει κάποιο πρόβλημα με την εγκυμοσύνη της. Στο μεταξύ, στο Βουκουρέστι, οι Ματθαίοι περιμένουν με τεράστια αγωνία την εκτίμηση του γιατρού, σχετικά με την κατάσταση της Μαρίνας και τις ελπίδες που έχει για να ξαναπερπατήσει στο μέλλον. Από την πλευρά τους ο Διαμαντής με τον Πάτροκλο στήνουν τη δική τους πλεκτάνη, προκειμένου να χαλάσουν την επαγγελματική συνεργασία των Ματθαίων με τον Ρουμάνο οινοπαραγωγό. Στα Χανιά, η Ελευθερία με μια καινούργια «φιλοσοφία ζωής» ξετρελαίνει τη Δάφνη, που αποφασίζει να ακολουθήσει το παράδειγμά της.

Η Μελίνα, η Αναστασία, αλλά κι η Χρυσάνθη, εγκλωβίζονται μέσα στο σπίτι, όταν οι Σηφαλάκηδες το περικυκλώνουν έτοιμοι να επιτεθούν, αιφνιδιάζονται όμως απ’ τον Παύλο, τον Μηνά και τους άντρες τους και έχουμε ανταλλαγή πυροβολισμών.. η βεντέτα έχει φουντώσει πια για τα καλά. Την ίδια στιγμή στο Βουκουρέστι, ο Νεκτάριος κι η Δήμητρα περνούν δραματικές ώρες καθώς οι εκτιμήσεις του γιατρού για την κατάσταση της Μαρίνας είναι αποθαρρυντικές. Παράλληλα ο Μανωλιός θαυμάζει τ’ αξιοθέατα της πόλης, αυτή τη φορά επί του ασφαλούς, έχοντας ως ξεναγό την Αλίκη. Η Χρυσάνθη μαθαίνει απ’ τη Μελίνα, ότι ο Διαμαντής βρίσκεται στο Βουκουρέστι, σ’ ανοιχτό επαγγελματικό πόλεμο με τους Ματθαίους κι αντιδρά άμεσα. Κι ενώ η συνεργασία με τον Ρουμάνο οινοπαραγωγό, θεωρείται χαμένη, ο Αχιλλέας ανατρέπει τα δεδομένα και κλείνει τη συμφωνία, ξαφνιάζοντας τον Ματθαίο. Στο μεταξύ ο Σήφης, μετά από μια ξεκάθαρη συζήτηση με την Όλγα, φτάνει στην Κύπρο, όπου εκεί σε μια νέα επίθεση των Σηφαλάκηδων.. βρίσκεται υπό την απειλή όπλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved