Πέτρος Κωστόπουλος: «Η δυστυχία και για µένα και για τον Αρναούτογλου είναι…»
Media

Πέτρος Κωστόπουλος: «Η δυστυχία και για µένα και για τον Αρναούτογλου είναι…»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση με τον late night show του και μιλάει με λεπτομέρειες για το τι θα δούμε από εκείνον ενώ αποκαλύπτει αν νιώθει ανταγωνιστικά απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον οποίο θα είναι «απέναντι» τηλεοπτικά με ένα ίδιο –πάνω κάτω- προϊόν...

Επιστρέφεις µε το late night show «Βράδυ» στον Alpha. Τι καινούργιο να περιµένουµε;

«Όπως έλεγε ο Μπόουι, «µόλις ολοκληρώνεται µια δουλειά, τη βαριέµαι και θέλω η επόµενη να είναι αλλιώτικη». Θα κάνουµε µεν late night, αλλά θα είναι διαφορετικό. Ναι µεν οι συνεντεύξεις θα είναι το µεγάλο κοµµάτι -και πιστεύω ότι θα τις κάνω καλύτερα, γιατί το πρωινό µε βοήθησε επειδή ήταν live να τις κάνω πιο γρήγορα, πιο στακάτα- αλλά θα βάλω στοιχεία σάτιρας, κριτικής και αδυσώπητης πλάκας. Φαντάζοµαι να µου βγει. Κατά πάσα πιθανότητα, θα υπάρχει ένας συνεργάτης, ο οποίος είναι φοβερή προσωπικότητα από µόνος του. Θα σχολιάζουµε την επικαιρότητα, θα κάνουµε σάτιρα και βέβαια τις πλάκες µας, ενώ είµαι περήφανος γιατί εµείς λέµε ότι κλέβουµε τους Αµερικανούς και όντως τους κλέβουµε -τον Λέτερµαν παλιά, τον Κίµελ- αλλά ακόµα µε θυµάµαι πριν από πέντε χρόνια να κάνω τη γριά και να µε πηγαίνει ο Καπουτζίδης στο «Νησί» σαν παρωδία στο σίριαλ. Κι έχω να πω ότι πριν από τρία χρόνια µε ξύρισε η Ρένεση η κουκλάρα και πρόσφατα είδα τον Τζίµι Φάλον να ξυρίζει τον Τζος Μπρόλιν. Είδε το βιντεάκι µας (σ.σ.: γέλια). Τις πλάκες τις κάναµε πολύ πριν γίνουν mainstream στην Αµερική, γιατί πιστεύω ότι µόνο κουβέντα δεν αρκεί».

Οι καλεσμένοι σου θα είναι µόνο άνθρωποι από τη σόουµπίζ;

«Θέλω να έχω πιο πολλούς ανθρώπους εκτός σόουµπιζ, πολιτικούς, δηµοσιογράφους, αθλητές, επιστήµονες, πιτσιρικάδες, που µπορεί να κάνουν κάτι σηµαντικό. Βαριέµαι το τετριµµένο γιατί υπάρχουν ηθοποιοί που έχω διαπιστώσει ότι πάνε µόνο για δηµόσιες σχέσεις και είναι βαρετοί. Αυτούς, παρότι είναι καλοί ηθοποιοί ή τραγουδιστές, θα ήθελα να µην τους έχω. Εγώ όταν βγαίνω στην τηλεόραση, πηγαίνω για να πω κάτι παραπάνω, να κάνω ενδιαφέρουσα και την εκποµπή του ανθρώπου που µε φιλοξενεί. Κάποιον που δεν νοιάζεται γι’ αυτό και το έχω διαπιστώσει, δεν τον θέλω».

Τι άλλο θα είναι διαφορετικό;

«Το πλατό θυµίζει λίγο Batman και Blade Runner. Θα έχω το ίδιο συγκρότηµα, τις «48 Ώρες». ∆εν έκανα χωρίς αυτούς, είναι παιδιά που τα αγαπάω και έχουν ήχο που σκοτώνει. Το πιο σηµαντικό είναι να έχεις ανθρώπους που γουστάρεις, γι’ αυτό έχω την ίδια ορχήστρα, τον ίδιο σκηνοθέτη, τον ίδιο φωτιστή, τον ίδιο floor manager, γιατί περνάµε καλά µαζί - αν δεν γελάς δεν γίνεται».

Βλέπεις ανταγωνιστικά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που θα είστε απέναντι;

«Ανταγωνιστικά εκείνη την ώρα σε επίπεδο νούµερων είναι οι πάντες, την ίδια ώρα είναι ο Αρναούτογλου, παίζει ταινία στο Star, το Mega έχει κάτι άλλο. Με αυτή την έννοια είναι ανταγωνιστικοί όλοι. Από εκεί και πέρα, σε επίπεδο προσωπικό, δεν έχω κανέναν ανταγωνισµό, διότι και στην Αµερική την ίδια ώρα τέσσερα κανάλια παίζουν τις ίδιες εκποµπές. Καµία δεν µοιάζει µε την άλλη, ενώ είναι το ίδιο κόνσεπτ. Ο Αρναούτογλου έχει τις αγάπες και τα µίση του, όπως και εγώ, από τρίτους, άλλοι τον γουστάρουν άλλοι δεν τον γουστάρουν, αλλά εγώ τον εκτιµάω. Είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση και είναι µόνο 43-44 χρόνων, ενώ για να συνεχίζει να προσφέρει στα κανάλια σηµαίνει ότι είναι καλός. Πιστεύω πως πραγµατεύεται το αντικείµενό του µια χαρά. ∆εν έχω κάτι στραβό να πω. Μια φορά είπα ότι έχουµε άλλη κουλτούρα, άλλες εικόνες, το οποίο είναι σαφές, αλλά δεν σηµαίνει κάτι υποτιµητικό για κανέναν, προς Θεού. Είµαστε άλλοι άνθρωποι και προσεγγίζουµε -ευτυχώς- τα πρόσωπα διαφορετικά. Η δυστυχία και για µένα και για τον Αρναούτογλου, πρώτον, είναι η περιορισµένη γκάµα της ελληνικής σόουµπιζ, δεύτερον η σοβαροφάνεια κάποιων τύπων που πάνε στην τηλεόραση και δεν µπορούν να τσαλακωθούν και τρίτον, λόγω κρίσης, εδώ και κάποια χρόνια δεν υπάρχει παραγωγή γύρω από το θέαµα. Στην Αµερική ο Οµπάµα και ο Κλίντον και το νούµερο ο Τραµπ τα λένε πιο πολύ στα late night παρά στις πολιτικού περιεχοµένου εκποµπές».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved