Νίκη Λάμη: Τι θα δούμε στους Συμμαθητές;
Media

Νίκη Λάμη: Τι θα δούμε στους Συμμαθητές;

H Νίκη Λάμη μιλά για τον ρόλο της στους Συμμαθητές

-Αυτή τη στιγμή η Σεσίλια περνά δύσκολες στιγμές, επειδή τη χτύπησε ένα αυτοκίνητο. Τι ακριβώς συμβαίνει;

«Έχει δει και έχει ακούσει πράγματα - όπως είπαμε, βρίσκεται πάντα την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο ή και στο χειρότερο σημείο... Πάνω στον πανικό της να φύγει τρέχοντας και να πάει στη Μαριλένα για να της πει όσα σημαντικά άκουσε, τη χτυπάει το αυτοκίνητο»

-Θα την εμποδίσει το ατύχημα να μεταφέρει όσα ξέρει στη, Μαριλένα;

«Με κάποιον τρόπο θα την εμποδίσει. Τουλάχιστον άμεσα, θα βγει από το νοσοκομείο και θα της συμβούν διάφορα. Το ατύχημα θα επηρεάσει πολύ τη ζωή της. Παράλληλα, όμως, θα το χρησιμοποιήσει για να την προσέχουν περισσότερο. Δίπλα της θα σταθούν κυρίως ο Βαγγέλης και η Μαριλένα. Αυτοί θα τη βοηθήσουν να ξεπεράσει το σοκ. Βέβαια, σ' αυτό το στάδιο θα υπάρξουν πολλά κωμικά στοιχεία» τόνισε στο Mytv.

- Πώς θα εξελιχθεί η Σεσίλια;

«Θα τη δούμε να αμφιταλαντεύεται για όσα νομίζει ότι ξέρει και αν πρέπει να τα πει στη Μαριλένα. Από την άλλη, η Ίρις ποια σχέση μπορεί να έχει; Γιατί θα υπάρξει κάποια σχέση ανάμεσα στην Ίριδα και τη Σεσίλια. Μπορεί να υπάρξουν κάποια φατσικά στοιχεία. Με άλλα λόγια, άλλο να καταλαβαίνει και άλλο να συμβεί τελικά.»

-Γνωρίζει ποιος τη χτύπησε;

«Όχι, δεν το γνωρίζει. Είναι ένα άλλωστε ένα άτομο που δεν βρίσκεται στο περιβάλλον της. Υποψιάζεται, βέβαια, διάφορους ανθρώπους και με τη βοήθεια του αστυνόμου ψάχνει να βρει ποιος είναι και να τον... σκοτώσει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved