Μπέτυ Αρβανίτη: «Δεν θα ήθελα να κάνω τηλεόραση γιατί δεν με εκφράζει»
Media

Μπέτυ Αρβανίτη: «Δεν θα ήθελα να κάνω τηλεόραση γιατί δεν με εκφράζει»

Στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο η Μπέτυ Αρβανίτη έπαιζε πιο ανάλαφρους ρόλους, την ίδια στιγμή που στο θέατρο πάντα αναμετριόταν  με απαιτητικές ηρωίδες. 

«Ο κινηματογράφος της Φίνος Φιλμς ήταν ο μοναδικός τότε, δεν υπήρχε κάτι άλλο. Το χειμώνα έκανα θέατρο και το καλοκαίρι έπαιζα στις ταινίες. Ήταν μια ευχάριστη ιστορία, βγάζαμε χρήματα αλλά ποτέ δεν πήρα στα σοβαρά πως έκανα τέχνη μέσα από τον κινηματογράφο. Βέβαια, πιστεύω πολύ στον σύγχρονο κινηματογράφο. Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι που κάνουν ωραίες δουλειές. Σ’ αυτόν τον κινηματογράφο, όμως, δεν μου έγινε πρόταση να παίξω. Αν μου γινόταν και είχα χρόνο θα το έκανα. Γιατί σε ένα πράγμα που έχω γίνει τσιγκούνα είναι στο χρόνο» τόνισε στο People.

Ωστόσο δεν βλέπει τον εαυτό της μέσα στη σύγχρονη τηλεόραση. «Δεν θα ήθελα να κάνω τηλεόραση γιατί έτσι όπως γίνονται τα πράγματα δεν με εκφράζει. Υπάρχει μια προχειρότητα που δεν με ενδιαφέρει. Παλαιότερα είχα πρωταγωνιστήσει σε δύο τηλεοπτικές σειρές στο BBC και ήταν καταπληκτικός ο τρόπος που δουλεύαμε καθώς είχαμε το σενάριο 6 μήνες νωρίτερα και πριν την κάθε σκηνή κάναμε πρόβα. Η πρώτη, το Whopays the ferryman, σημείωσε τεράστια επιτυχία και παίχτηκε σε πολλές χώρες. Ακόμα παίρνω γράμματα. Η δεύτερη, το The dark shade of shine, δεν πήγε τόσο καλά. Ήταν, όμως, μια εξαιρετική εμπειρία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved