Τι θα δούμε στο «The 2night show»;
Media

Τι θα δούμε στο «The 2night show»;

Την Τετάρτη 09 Μαρτίου στο «Τhe 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

έρχεται ο γοητευτικός Ανδρέας Γεωργίου από την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» και μας μιλάει για το νέο και πολύ επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Δίδυμα Φεγγάρια», στο οποίο κάνει την παραγωγή και τη σκηνοθετική επιμέλεια. Στη συνέχεια ο Γρηγόρης βάζει τον Ανδρέα σε μια δοκιμασία γευσιγνωσίας κρασιού. Θα τα καταφέρει; Θα βρει το ποτήρι κρασιού με το «Μπρούσκο»;

Η Μαρία Μπακοδήμου έρχεται στο πλατό με πολύ κέφι σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Μιλάει για το Φώτη Σεργουλόπουλο, τα παιδιά της, τον νέο της σύντροφο και αποκαλύπτει γιατί διέδιδε ότι έχει γράψει τους στίχους από το τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη «Μη ρωτάς το γιατί».

Ο ένας και μοναδικός Νίκος Αλέφαντος έρχεται στο «Τhe 2night Show» και φέρνει τα πάνω κάτω. Λέει τα πράγματα με το όνομά τους σχολιάζοντας πρόσωπα και καταστάσεις, μας εξηγεί γιατί χρησιμοποιεί τη λέξη «σχόλασες» και ανταγωνίζεται το Γρηγόρη στους κοιλιακούς! Ποιος έχει τις μεγαλύτερες αντοχές από τους δυο; Ανοίγει την καρδιά του και μας μιλάει για το φαινόμενο της στημένης διαιτησίας, για το πως προτιμάει τις γυναίκες, για το αν έχει πληρωθεί καλά από τον Ολυμπιακό και για το αν θα πήγαινε ποτέ σε ματς του Παναθηναϊκού.

Μετά από χρόνια, η Μαρία Λόη συναντιέται και πάλι τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη. Η διάσημη μαγείρισσα κάνει καριέρα στην Αμερική και μας αποκαλύπτει ότι το όνομά της συμπεριλαμβάνεται στους 10 καλύτερους chef σε όλο τον κόσμο, σε μια αμερικάνικη ταινία που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Μας μιλάει για τους διάσημους πελάτες της στο εστιατόριό της στην Αμερική, όπως η Lady Gaga, o Jon Bon Jovi, η Oprah Winfrey και η Kathleen Turner αλλά και για τα αγαπημένα τους ελληνικά φαγητά.

Την Πέμπτη 10 Μαρτίου στο «Τhe 2night Show», ο Βασίλης και ο Σαράντης Σαλέας μας «ταξιδεύουν» μουσικά παρέα με την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα.
Ο δημιουργός Μόδας Νίκος Αποστολόπουλος σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Γρηγόρη, μιλάει για την ζωή του, για την επαγγελματική κορυφή και την ξαφνική οικονομική κατάρρευση. Αποκαλύπτει αν έχει σκεφτεί κάποια στιγμή να βάλει τέλος στη ζωή του και σχολιάζει διάσημες Ελληνίδες της show biz.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου με το νέο της τραγούδι ΑΜΑΡΤΙΑ συναντιέται τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη και αποκαλύπτει τι είναι αυτό που κάνει την ίδια να πέφτει στην αμαρτία.

Ο Παντελής Καναράκης εξηγεί γιατί δεν θέλει να κάνει τηλεόραση και μας μιλάει για όλες τις παραξενιές του χαρακτήρα του.

Απολαυστικό και γεμάτο εκπλήξεις έρχεται το «Τhe 2night Show» με το Γρηγόρη Αρναούτογλου αυτή την Τετάρτη 09 Μαρτίου και την Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 23:15 μόνο στον ΑΝΤ1.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved