Daddy Cool: Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός εγκαταλειμμένου νεοκλασικού σε πλατό της σειράς!
Media

Daddy Cool: Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός εγκαταλειμμένου νεοκλασικού σε πλατό της σειράς!

Την Πέμπτη στις 7 Απριλίου κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Antenna, “Daddy Cool” με πρωταγωνιστή τον Θανάση Τσαλταμπάση και αν κρίνουμε από τον χώρο που γίνονται τα γυρίσματα αλλά και το κλίμα μεταξύ των συντελεστών της το μέλλον φαίνεται λαμπρό! 

Μετά από πολύ καιρό είδαμε να δίνεται τόση προσοχή στις λεπτομέρειες αφού από την παραγωγή –Αγλαΐα Λάτσιου rules- επιλέχθηκε μετά από πολύ ψάξιμο- ένα εγκαταλελειμμένο εδώ και 10 χρόνια νεοκλασικό στο Θησείο και ξαναφτιάχτηκε τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά από την αρχή. Και όχι πρόχειρα. Αν δεν μας έλεγαν ότι είναι πλατό θα νομίζαμε ότι λειτουργεί κανονικά ως καφέ-ζαχαροπλαστείο και θα γινόμασταν και θαμώνες αφού ο χώρος έχει μεταμορφωθεί μαγικά από τον Μιχάλη Σδούγγο που έχει κάνει τη σκηνογραφία, σε ένα κανονικό λειτουργικό σπίτι, ένα καφέ με αυλή στο αίθριο και ένα πλήρως λειτουργικό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής! Αυτή η ριζική ανακαίνιση, που κράτησε σχεδόν δυο μήνες, ήταν και ο λόγος που καθυστέρησαν και αρκετά να ξεκινήσουν τα γυρίσματα ενώ η σειρά είχε πάρει πράσινο φως και το καστ είχε ολοκληρωθεί καιρό.

Κάθε γωνιά και μια αποκάλυψη, κάθε λεπτομέρεια τόσο προσεχτικά φτιαγμένη που ο χώρος δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από πολλά γνωστά καφέ της Αθήνας. Το σενάριο της Τίνας Καμπίτση και η σκηνοθεσία του Νίκου Ζαπατίνα είναι μια ακόμα εγγύηση για την επιτυχία της νέας αυτής σειράς αλλά ακόμα περισσότερο κι από αυτό, εντυπωσιάζει το κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα μεταξύ των συντελεστών της σειράς. Ευγένεια, άμιλλα, πραγματικό ενδιαφέρον και προσπάθεια όλων να βοηθήσει ο ένας τον άλλον έτσι ώστε το αποτέλεσμα να βγει ακόμα καλύτερο. Από τους πιο έμπειρους, όπως ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ως και τους νεότερους, όπως η Βασιλική Τρουφάκου, η Ιωάννα Πηλιχού, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Νεφέλη Παπαδερού αλλά και η πιτσιρικαρία της παρέας όλοι δηλώνουν απόλυτα ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία αυτή και για να είμαστε ειλικρινείς, εμείς που βρεθήκαμε εκεί, αυτό φαίνεται. Δεν κρύβεται με τίποτα! Δείτε τις πρώτες εικόνες από τον υπέροχο χώρο και τα γυρίσματα εν αναμονή της πρεμιέρας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved