Μαρία Μπεκατώρου: «Την αγαπάω πολύ αυτή την εκπομπή και μου είχε λείψει»
Media

Μαρία Μπεκατώρου: «Την αγαπάω πολύ αυτή την εκπομπή και μου είχε λείψει»

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει δοκιμαστεί στην πλειοψηφία τους σε ζωντανές εκπομπές. Έχει κάνει όλα όσα θα ήθελε στην τηλεόραση ή υπάρχει και κάτι άλλο;

«Για το πρώτο σκέλος, μου αρέσουν περισσότερο τα ζωντανά προγράμματα και μου αρέσουν και ως τηλεθεατής, γιατί έχουν άλλη χάρη. Το «YFSF» για μένα ήταν ένα τηλεοπτικό όνειρο. Ήταν ένα σόου που δεν ήξερα ότι υπήρχε. Ήθελα να κάνω μια εκπομπή τόσο λαμπερή κι ευχαριστώ το Θεό που μου το έστειλε στη ζωή μου και τον Γιάννη Λάτσιο που πίστεψε ότι μπορώ να το κάνω. Την αγαπάω πολύ αυτή την εκπομπή και μου είχε λείψει. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μπορώ να κάνω και κάπου εκεί με περιμένουν, που δεν τα γνωρίζω όπως δεν γνώριζα και το «YFSF».
Το γεγονός ότι δεν προβλήθηκε την περασμένη σεζόν συμβάλει στο να υπάρχει τώρα μεγαλύτερη προσμονή; «Τελικά μπορεί εγώ να στενοχωρήθηκα πέρσι που δεν έγινε, αλλά βλέποντας το πια με πολύ καθαρή ματιά, μπορώ να σου πω ότι ήταν πολύ καλύτερο και για μας και για τον κόσμο. Ήθελε αυτή την αναπνοούλα και νομίζω ότι μόνο καλό μπορεί να μας κάνει», λέει η παρουσιάστρια στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved