Άρης Παπαργυρόπουλος: «Αν θες να κρατήσεις την ιδιωτικότητά σου, υπάρχει τρόπος να το κάνεις»
Media

Άρης Παπαργυρόπουλος: «Αν θες να κρατήσεις την ιδιωτικότητά σου, υπάρχει τρόπος να το κάνεις»

Ο Άρης Παπαργυρόπουλος είναι ο Έλληνας που σπούδασε υποκριτική στο LA και ήδη παίρνει επιλεκτικά ρόλους, θέτοντας τις βάσεις για μια ενδιαφέρουσα καριέρα.

Πώς και αποφάσισες να φύγεις στην Αμερική αντί να μείνεις στην Ελλάδα; «Με παρακίνηση του πατέρα μου. Πήγα για να σπουδάσω, αλλά μετά είχα την ευκαιρία και έμεινα»
Πώς φαντάζεσαι το μέλλον σου στην υποκριτική; «Δεν το φαντάζομαι, γιατί με τρομάζει. Απλά κάνω ό,τι μπορώ και προσπαθώ να γίνομαι όσο το δυνατόν καλύτερος»
Θέλω να μου πεις το ιδανικό cast ηθοποιών που θα πρωταγωνιστούσε σε μια επική παραγωγή. «Μου αρέσει να, φτιάχνω υποθετικά σενάρια και ιστορίες. Είναι πάρα πολλοί ηθοποιοί που θα μπορούσα να παρατηρώ για ώρες και μερικούς τους ανέφερα πριν. Αυτό που θα μου άρεσε να δω 13α ήταν μία υπερπαραγωγή με μια πολύ σκληρή μάχη, γεμάτη θυσίες, ολόκληρου του πλανήτη εναντίον κάποιας ξένης απειλής που θέλει να καταστρέψει τη φύση. Κλισέ, αλλά σκέψου το λίγο με όλους αυτούς τους ηθοποιούς».
Σε ενοχλεί που το επάγγελμα του ηθοποιού έρχεται μαζί με τον τίτλο του celebrity; «Αν γίνω ποτέ διάσημος, θα σου πω. Πολλοί ηθοποιοί δυσκολεύονται από τους παπαράτσι, αλλά υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Αν θες να κρατήσεις την ιδιωτικότητά σου, υπάρχει τρόπος να το κάνεις. Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί καθόλου».
Πηγή: Instyle

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved