Μαρία Μπεκατώρου: «Είναι ωραίο να είσαι... ντίβα!»
Media

Μαρία Μπεκατώρου: «Είναι ωραίο να είσαι... ντίβα!»

Δεκαετία του ‘50 πο­τοαπαγόρευση... Μία ντίβα της εποχής απο­φασίζει να βοηθήσει την αστυνομία να εξι­χνιάσει τη δράση μίας φοβερής και τρο­μερής συμμορίας, η οποία σκορπούσε τον απόλυτο πανικό.

Η ντίβα της εποχής δεν είναι άλλη από τη Μαρία Μπεκατώρου και η... συμμορία δεν είναι άλλη από την κριτική επιτροπή του YFSF.
«Είμαι πολύ χαρούμενη που το YFSF θα βγει και πάλι στον αέρα από τον ΑΝΤ 1. Ήταν το σόου που ανέκαθεν ονειρευόμουν να παρουσιάσω, χωρίς να ξέρω καν ότι υπάρχει σαν τηλεοπτικό φορμάτ. Έτσι, όταν ήρθε στον δρόμο μου, πίστεψα πως ναι τα όνειρα μπορούν να γίνουν κάποια στιγμή πραγματικότητα, αρκεί να τα πιστεύεις», λέει χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου σε ένα σύντομο διάλειμμα από τα γυρίσματα του τρέιλερ και σπεύδει να απαντήσει πώς αισθάνθηκε και στον ρόλο της... ντίβας του ‘50! «Θέλει και ρώτημα; Είναι ωραίο να είσαι... ντίβα! Ασε που είμαι ρετρό τύπος και ό,τι είναι εποχής το λατρεύω, θεωρώ, λοιπόν, πως το τρέιλερ που γυρίζουμε είναι μία κανονική μικρή τηλεταινία. Η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί είναι μοναδική, ενώ το πόσο έχουμε γελάσει όλοι μεταξύ μας δεν λέγεται», αποκαλύπτει στο Tv Έθνος και καταλήγει: «Οι άνθρωποι του καναλιού δημιούργησαν μία ομάδα η οποία με τις μεταμορφώσεις της θα μας χαρίσει απολαυστικές Κυριακές. Μου αρέσει που έχουμε και πάλι αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και με πρόσωπα που τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved