Δήμος Βερύκιος: «Μέχρι να κλείσω τα μάτια μου, θέλω να γυρνάω τον κόσμο»
Media

Δήμος Βερύκιος: «Μέχρι να κλείσω τα μάτια μου, θέλω να γυρνάω τον κόσμο»

Εργασιομανής είναι σε γενικές γραμμές ο Δήμος Βερύκιος και υπάρχουν νύχτες που λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας, κοιμάται στον καναπέ του γραφείου του!

Η ζωή όμως δεν είναι μόνοι δουλειά και ο ίδιος προσπαθεί να κρατάει όσο μπορεί τις ισορροπίες. Όχι βέβαια πως ξεχνάει τη δουλειά ακόμα και στις εξόδους του.

«Πηγαίνω σε μπαρ και εστιατόρια. Ακόμα και εκεί βγάζω αποκλειστικά θέματα. Την πληροφορία για τη σχέση της Έλλης Στάη με τον εφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα μου την έδωσε ένας φίλος του γύρω στα 70, που καθόταν στο απέναντι τραπέζι σε μια ψαροταβέρνα στις Τζιτζιφιές» είπε στην συνέντευξή του στο περιοδικό People.

Εκείνο το μεσημέρι, ο Δήμος Βερύκιος γευμάτιζε εκεί με τη γυναίκα του, τη δημοσιογράφο Πίκια Στεφανάκου, που κάνει εκπαιδευτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Αυγή. Είναι ζευγάρι εδώ και είκοσι χρόνια.

«Είμαστε δεκαέξι χρόνια παντρεμένοι. Το μυστικό για μια σχέση που θα αντέξει στο χρόνο είναι να μην μπαίνει ο ένας στα πόδια του άλλου. Αυτή τη στιγμή ο κοινός μας στόχος είναι οι σπουδές της Σοφίας» λέει για τη 15χρονη κόρη του, που βρίσκεται στην Α' τάξη του λυκείου.

«Η Σοφία μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον όπου έβλεπε, άκουγε, έπαιρνε πληροφορίες, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχει πολιτική σκέψη ώριμου ανθρώπου. Διαθέτει απίστευτο δυναμισμό. Δεν νομίζω να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία. Θεωρώ πως θα γίνει μια μάχιμη νομικός» λέει με καμάρι.

Ο ίδιος, μετά από τριάντα πέντε χρόνια στη δημοσιογραφία και μια γεμάτη ζωή, ομολογεί πως έχει μία και μόνο επιθυμία: «Μέχρι να κλείσω τα μάτια μου, θέλω να γυρνάω τον κόσμο. Να κάνω ταξίδια και ως δημοσιογράφος, αλλά και με την οικογένεια μου.

Κάθε χρόνο με τη γυναίκα και την κόρη μου προγραμματίζουμε τρία εκπαιδευτικά ταξίδια. Όταν βγαίνεις εκτός συνόρων, ανοίγουν οι ορίζοντες σου. Στη δική μας δουλειά, αν έχεις λιμασμένο μάτι, τα βλέπεις όλα στραβά. Εγώ έχω χορτάτο μάτι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved