Δε πάει ο νους σας πότε έκλεισε ο Μουτσινάς στο YFSF
Media

Δε πάει ο νους σας πότε έκλεισε ο Μουτσινάς στο YFSF

Για το σόου YFSF και την πρεμιέρα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Νίκος Μουτσινάς αποκαλύπτοντας από πότε έχει κλείσει τη θέση του κριτή.

Την Κυριακή έχετε πρεμιέρα με το «YFSF». Πώς νιώθεις;
«Χαίρομαι. Αφενός θα συνυπάρξω με τον Σταμάτη Φασουλή, τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Κατερίνα Παπουτσάκη, αφετέρου θα ξανασυναντάω την τη Μαρία, αλλά από διαφορετική πλέον θέση. Δε θέλω να προγραμματίσω το πώς θα είμαι στην κριτική μου, αλλά οφείλω να σέβομαι τους τηλεοπτικούς κανόνες στο πόσο ελεύθερος μπορώ να είμαι. Ο σκοπός δεν είναι να προσβάλουμε ή να αισθανθούν άσχημα οι συμμετέχοντες. Σκοπός είναι να περάσει καλά ο κόσμος το βράδυ της Κυριακής, μ' έναν απώτερο, μάλιστα, φιλανθρωπικά στόχο»


Ποιος θα είναι αυστηρός; Ο Σταμάτης Φασουλής ή ο Πέτρος Φιλιππίδης; «Δεν ξέρω. Ο Σταμάτης έχει έναν τρόπο να σου πει κάτι με χιούμορ, να γελάσεις και μετά από ώρες να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς σου είπε και να πάθεις «εγκεφαλικό». Ο Πέτρος έχει το χάρισμα, εκεί που σου κάνει πλάκα, ξαφνικά να σοβαρέψει και να «ψαρώσεις» ή και το αντίστροφο. Η Κατερίνα Παπουτσάκη, πάντως, θα είναι «Χάιδω», καλή, δε θα θέλει να στενοχωρήσει κανέναν»


Έκλεισες στο «YFSF» αφού πρώτα έκλεισαν ο Σταμάτης Φασουλής και ο Πέτρος Φιλιππίδης;
«Έκλεισα από πέρσι. Όταν θα έβγαινε το σόου, τον Απρίλιο του 2015, μου είχε μιλήσει ο Γιάννης Λάτσιος κι επειδή υπήρχε μόνο το σίριαλ «Τρίχες» και όχι παρουσίαση εκπομπής, του είχα πει «Ναι, θα μ' ενδιέφερε πολύ».
Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved