Μαρία Μπεκατώρου: «Με τον Νίκο υπάρχουν διαφωνίες, όχι όμως εντάσεις»
Media

Μαρία Μπεκατώρου: «Με τον Νίκο υπάρχουν διαφωνίες, όχι όμως εντάσεις»

Για την στενή συνεργασία που έχουν αποκτήσει με τον Νίκο Μουτσινά, τόσο στα πρωινά του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «Πρωινό Σου-Κου» όσο και στο βραδινό σόου του Your Face Sounds Familiar μιλάει η Μαρία Μπεκατώρου η οποία αποκαλύπτει και τις άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της.

Με τον Μουτσινά και στο «Familiar» και στο «Πρωινό Σου-Κου». Τι overdose είναι αυτό;

Όντως, τις Κυριακές θα είµαστε µαζί από πολύ πρωί έως πολύ βράδυ! Μου αρέσει, γιατί έχουµε ταιριάξει, τον αισθάνοµαι πια κοντά µου και στηρίζουµε ο ένας τον άλλον. Ξέρω ότι θα περάσουµε πολύ καλά και µου αρέσει που θα κουραζόµαστε µαζί (σ.σ.: γελάει)!

Είναι έντονος χαρακτήρας. Έχουν δηµιουργηθεί ποτέ προστριβές µεταξύ σας;

Με τον Νίκο έχουµε βρει τις ισορροπίες µας. ∆ιαφωνίες υπάρχουν σε πολύ φυσιολογικά πλαίσια, όχι όµως εντάσεις. Συζητάµε και πάντα κάνουµε αυτό που ταιριάζει και σε εµάς, αλλά και στον χαρακτήρα της εκποµπής µας.

Θα έπαιζες µαζί του στο θέατρο, αν σου έγραφε κάτι πάνω σου;

Φυσικά και θα έπαιζα! Του το έχω ήδη πει και σίγουρα τώρα που µε ξέρει τόσο καλά θα του είναι πιο εύκολο!

Πες µου τι άλλο θα σε κέντριζε τηλεοπτικά;

∆εν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί. Μέχρι στιγµής έχω κάνει όλα αυτά µε έναν τρόπο που είχα στο µυαλό µου. Θα ήθελα, όσο βρίσκοµαι στην τηλεόραση, να ασχολούµαι µόνο µε την ψυχαγωγία. Ίσως κάποια στιγµή να έκανα µια εκποµπή συνεντεύξεων, που τις αγαπώ πολύ...

Σε χαλάει το γεγονός ότι στα πάνελ πολλών εκποµπών πέφτει άγριο «θάψιµο»;

Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές χάνεται το µέτρο. Κατά τη γνώµη µου πάντα, πρέπει όλοι να έχουµε στο µυαλό µας την αξιοπρέπεια και τα ηθικά όρια. Η κριτική φυσικά και πρέπει να υπάρχει, γιατί εκεί βρίσκεται ίσως και ένα µεγάλο κοµµάτι του τηλεοπτικού ενδιαφέροντος, αλλά χωρίς να υποτιµάται και να απαξιώνεται οποιοσδήποτε συνάνθρωπός µας.

Εσύ δεν έχεις πει κακό λόγο για άλλον, ούτε έχεις κριτικάρει βιτριολικά κάποιον. Ούτε στη ζωή σου είσαι καυστική;

Όχι, δεν είµαι γενικά. Ο,τι είµαι στη ζωή µου είµαι και στην τηλεόραση. Αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις. Αν το έχεις, το κάνεις καλά, αν δεν το έχεις, καλύτερα να µην καταπιάνεσαι µε περίεργους σχολιασµούς. Θέλει πολλή προσοχή, δεν είναι καθόλου δύσκολο να χαθούν οι ισορροπίες.

Όταν πέφτεις θύµα σχολιασµού, «χαλιέσαι»;

∆εν µε ενοχλεί όταν γίνεται µε ωραίο, κοµψό τρόπο. Τώρα θα µου πεις, κουτσοµπολιό και κοµψότητα είναι δύο εντελώς αντίθετες έννοιες... Παρ’ όλα αυτά, όλα χρειάζονται. Με ενοχλεί µόνο όταν η κριτική είναι εµπαθής και αβάσιµη. Επίσης, µε στενοχωρούν πολύ τα ψέµατα. Και δεν θέλω να σχολιάζονται άνθρωποι της οικογένειάς µου.

Ποιο είναι το χειρότερο που έχουν γράψει για σένα;

∆εν ήταν τόσο άσχηµα ώστε να τα θυµάµαι. Ευτυχώς!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved