«Κάτι Ψήνεται»: Όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα
Media

«Κάτι Ψήνεται»: Όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

Μετά από άλλη μια πετυχημένη σεζόν, η εκπομπή που έγινε καθημερινή συνήθεια στη ζώνη των 8 συνεχίζει να επισκέπτεται γειτονιές της Αθήνας, να ταξιδεύει σε πόλεις της Ελλάδας και να συναντά πέντε διαφορετικούς ανθρώπους κάθε εβδομάδα που προσπαθούν να ξεχωρίσουν με τις γαστριμαργικές τους ικανότητες.

Την εβδομάδα 4 Απριλίου με 8 Απριλίου, το «Κάτι Ψήνεται» συναντάει την Γιώτα, τον Άγγελο, την Κυριακή, την Χριστίνα και την Ιουλία.

Την Δευτέρα 4 Απριλίου, πρώτη στην κουζίνα μπαίνει η Γιώτα.
Η Γιώτα, μια πολυάσχολη μητέρα και εργαζόμενη γυναίκα, δεν έχει καθόλου άγχος και θεωρεί πως όλα στο δείπνο της θα κυλήσουν ομαλά.

Την Τρίτη 5 Απριλίου, δεύτερος οικοδεσπότης αναλαμβάνει ο Άγγελος.
Ο μοναδικός άνδρας της παρέας νομίζει ότι θα εντυπωσιάσει τις τέσσερις καλεσμένες του, τόσο με τις μαγειρικές του δημιουργίες όσο και με τον ευγενικό χαρακτήρα του.

Την Τετάρτη 6 Απριλίου, τις κουτάλες πιάνει η Κυριακή.
Η Κυριακή είναι έμπειρη μαγείρισσα και πιστεύει πως οι δημιουργίες της, αλλά και ο ανοιχτόκαρδος χαρακτήρας της, θα κερδίσουν τους καλεσμένους της.

Την Πέμπτη 7 Απριλίου, το τραπέζι στρώνει η Χριστίνα.
Η οικοδέσποινα της Πέμπτης είναι ενθουσιασμένη που θα υποδεχτεί στο σπίτι της τους τέσσερις καλεσμένους της. Ελπίζει πως τα τρία της πιάτα θα την οδηγήσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Την Παρασκευή 8 Απριλίου, το τελευταίο δείπνο της εβδομάδας σερβίρει η Ιουλία.
Δυναμική, έξυπνη και με χιούμορ, η Ιουλία μαγειρεύει με πολλή όρεξη. Υποδέχεται με χαρά τους τέσσερις καλεσμένους της και, αν είναι τυχερή, θα κερδίσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved