Ο Νίκος Μουτσινάς δε θα δεχόταν να συμμετάσχει στο YFSF  ως παίκτης γιατί....
Media

Ο Νίκος Μουτσινάς δε θα δεχόταν να συμμετάσχει στο YFSF ως παίκτης γιατί....

Δηλώνει κι εκείνος fan του YFSF και θαυμαστής των καλλιτεχνών που συμμετέχουν σε αυτό ή συμμετείχαν στο παρελθόν . Όμως o Νίκος Μουτσινάς δηλώνει ότι δε θα μπορούσε ποτέ να πάρει μέρος ως παίκτης και φυσικά το αιτιολογεί.

Ως κριτής όμως, είναι ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχει και ανυπομονεί για τη σημερινή πρεμιέρα.

-Τι πιστεύεις οτι θα δώσεις στο YFSF;

“Τι θα δώσω; Μάλλον τι θα πάρω... Είναι κάτι διαφορετικό για μένα. Πως να στο πω. Είναι σαν να σπουδάζεις ιατρική να τα έχεις μάθει όλα και να ξεκινάς ειδικότητα. Δεν το έχω ξανακάνει και είναι και κάτι που μου αρέσει και πολύ ακουστικά. Δεν έχει πολύ ευθύνη, κριτική επιτροπή, να βάλω και κανά κοστούμι (γελάει)”

-Το έβλεπες το show στο παρελθόν;

“Το έβλεπα και τις δύο χρονιές. Την πρώτη για τον Θανάση Αλευρά, τον κολλητό μου έτσι κι αλλιώς φίλο και τη δεύτερη γιατί μου άρεσε η πρώτη”

-Από τους παίκτες που είναι πιο φίλοι σου...

“Δεν υπάρχουν φίλοι στο χώρο...”

-Έλα , αυτό τώρα...

“Εντάξει, στο χώρο του Your Face φέτος... Έχω γνωστούς, δηλαδή με την Ελένη Καρακάση έχουμε συνεργαστεί δυο χρονιές αλλά δεν είναι κάποιος φίλος, φίλος. Όποιος τα κάνει καλά θα παίρνει τους πιο μεγάλους βαθμούς και όποιος δεν τα κάνει καλά όχι”.

-Έ, έχεις και την “αρραβωνιάρα”, την Μαρία Μπεκατώρου εκεί....

“Έτσι λειτουργώ εγώ. Τις παντρεύομαι. Άφησα την άλλη, τη Μαρία (σ.σ την Ηλιάκη) και κάνει τη ζωή της όπως βλέπετε και πλέον έπιασα το περιστατικό από την Κεφαλονιά. Έτσι δουλεύω εγώ με περιστατικά”.

-Θα συμμετείχες στο Show ως παίκτης...

“Όχι δεν θα συμμετείχα ποτέ. Το θεωρώ κάτι πολύ δύσκολο και δεν θα το έκανα. Χαίρομαι που μου έγινε αυτή η πρόταση για την κριτική επιτροπή -να κάνω τον χαριτωμένο δηλαδή- και όχι για να συμμετέχω ως παίκτης. Κι επειδή το έζησα αυτό με τον Θανάση Αλευρά αν θες να το κάνεις και ωραία, ωραία, εμείς τον Θανάση τον χάσαμε! Πρέπει να είσαι focus, δεν είναι “πασάλλειμα”.
Όταν ήταν στο show έτρεχε όλη την ημέρα με τις πρόβες, τις φωνητικές ασκήσεις, έψαχνε στο youtube τα βίντεο να τα μελετήσει... Ε, όχι. Δεν θα ήθελα να εξαφανιστώ από τον κόσμο για τρεις μήνες για να κάνω το Your Face. Οπότε εκ των πραγμάτων ξεκινάω λέγοντας μπράβο στους παίκτες που το απόφασισαν γιατί γνωρίζω την τεράστια δυσκολία του”.

-Πολλοί με τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής έχουν πει ότι το εμπορικό συναντάει το ποιοτικό...

“Βάλε κι ένα τα νιάτα συναντούν τα όχι νιάτα για να αισθανθούν και λίγο καλύτερα οι εμπορικοί...Προσωπικά εννοείται πως δεν θεωρώ πως είμαι ποιοτικός, κάνω ποιοτικές δουλειές, τις προσέχω δηλαδή, αλλά δεν είμαι ο Χουβαρδάς για να λέμε και τις αλήθειες”.

-Πιστεύεις οτι θα ταιριάξετε μεταξύ σας ως επιτροπή;

“Ναι, έχω αυτή την αίσθηση. Δεν μου “κλωτσάει” κάτι. Υπάρχει και οικειότητα μεταξύ μας. Ο Πέτρος με τον Σταμάτη γνωρίζονται χρόνια και έχουν και συνεργαστεί, όπως έχω συναργαστεί κι εγώ με τον Σταμάτη και με την Κατερίνα ήμασταν μαζί στη σχολή, κάπως όλα αυτά συνδέονται και αυτήν την αίσθηση έχω”.

-Νομίζω ότι όλοι ψιλοπεριμένουμε από εσένα και τον Σταμάτη Φασουλή να είστε πως να το πω, λίγο πιο βιτριολικοί...

“Είναι ωραίος τύπος ο Σταμάτης, τα λέει ωραία. Νομίζω ότι θες κιόλας λίγο να σε μειώσει τρία δεύτερα... Τα λέει με τέτοιο τρόπο που το σκέπτεσαι μετά και αναρωτιέσαι τι ακριβώς σου είπε και γιατί χαμογελούσες ακόμα στο πλάνο...
Και νομίζω οτι είναι διαφορετικός ο τρόπος και των τεσσάρων γιατί κι ο Πέτρος μη νομίζεις, μπορεί να σε “παγώσει” σε δύο δεύτερα. Και νομίζω οτι αυτή η διαφορετικότητά μας είναι και που έχει ενδιαφέρον”.

-Αγχώνεσαι για την πρεμιέρα....

"Ειλικρινά καθόλου και δεν έχω καταλάβει πως γίνεται αυτό. Ίσως γιατί στο δικό μου το μυαλό η θέση αυτή δεν έχει άγχος. Δεν έχω το βάρος του show, έχω ένα κομμάτι το οποίο και το μοιράζομαι με άλλους τρεις”.

-Θα κρίνεις πιο αυστηρά σε σχέση με την φωνή ή την εμφάνιση;

“Θα κρίνω με βάση ποιος πλησίασε περισσότερο στο σύνολο. Γιατί να φτιάξουν να μοιάζεις, ε γίνεται, η φωνή είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Γι’ αυτό και σου είπα και πριν οτι δεν θα το έκανα. Αν ήταν μόνο να με ντύσουν να με βάψουν να μελετήσω λίγο κινήσεις να το “κλέψω” και να κουνούσα τα χείλη στη φωνή του καλλιτέχνη πιθανότατα να το έκανα. Έχουμε δει στο παρελθόν εμφανίσεις τέλειες οπτικά που όμως στη φωνή ή και στην ψυχή, στην ενέργεια, δεν “βγήκαν”. Θα κρίνω λοιπόν ποιός πλησιάσε περισσότερο στην συγκεκριμένη εμφάνιση που έχει αναλάβει”.

-Την γνωρίζετε από πριν;

“Φυσικά . Λαμβάνουμε και mail με λεπτομέρειες και βίντεο των original εμφανίσεων για να μπορούμε να κρίνουμε σωστά. Έχουμε κι εμείς τη μελέτη μας για το show”.

-Θα μένεις στο στούντιο από το πρωί ως το βράδυ;

“Έχεις τρελαθεί; Όχι. Κατ’ αρχήν δεν γίνεται να μένεις βαμένος από το πρωί... λιώνει αυτό που έχουν φτιάξει ως το βράδυ. Και δεν επανέρχεται και μετά. Σίγουρα θα φεύγω να ξεκουραστώ λίγο και θα επιστρέφω”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved