Μάρκος Σεφερλής: «Ήταν μια συνεργασία την οποία ήθελε πολύ το κανάλι»
Media

Μάρκος Σεφερλής: «Ήταν μια συνεργασία την οποία ήθελε πολύ το κανάλι»

Για τη συνεργάσια του με το Star και για το πώς προέκυψε η εκπομπή στο κανάλι, μίλησε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μάρκος Σεφερλής.

«Μετά την αποχώρηση μου από το Mega, μου έγινε πρόταση από το Star. Αποδέχτηκα φυσικά την πρόταση του καναλιού χωρίς όμως να ξέρουμε από την αρχή σε τι ακριβώς πρότζεκτ θα συνεργαστούμε. Ήταν μια συνεργασία την οποία ήθελε πολύ το κανάλι. Μου είχαν κάνει πρόταση και στο παρελθόν, αλλά οι περιστάσεις τότε δεν το επέτρεπαν. Είχα όμως στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου ότι κάποια στιγμή θα ήθελα να συνεργαστώ με το Star. Μου αρέσει το νεανικό κοινό στο οποίο απευθύνεται ο σταθμός και μου πάει.

Ξεκινήσαμε λοιπόν να συζητάμε τι ακριβώς θα κάνω. Στην αρχή συζητούσαμε για δυο πρότζεκτ, έπεσαν πολλές προτάσεις στο τραπέζι και τελικά καταλήξαμε σε ένα έτσι ώστε να είναι ένα καλό και δυνατό και να μην είμαι σε δυο πράγματα ταυτόχρονα. Τότε μεταξύ των προτάσεων ήταν και το «Ραντεβού», το οποίο ήταν γνώριμο σε όλους και φυσικά πετυχημένο και στην Ελλάδα όταν προβαλλόταν. Όλοι τότε συμφώνησαν ότι αυτό μου ταίριαζε. Είχε να κάνει με νέους ανθρώπους, που εγώ τα πάω πολύ καλά και μπορώ να επικοινωνήσω και να κάνουμε και πλάκα, άρα ήταν ομόφωνη απόφαση», λέει στον Ελεύθερο Τύπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved