Μαρία Ηλιάκη: «Έχει γραφτεί πως είμαι γλάστρα, πως είμαι πανελίστρια Τι από όλα να σχολιάσω;»
Media

Μαρία Ηλιάκη: «Έχει γραφτεί πως είμαι γλάστρα, πως είμαι πανελίστρια Τι από όλα να σχολιάσω;»

Φέτος, επαγγελματικά, είναι μια χρονιά που άλλαξαν τα δεδομένα της και πολλά έχουν γραφτεί και σχολιαστεί πάνω σε αυτό με κάποιους να αναρωτιούνται ποιος είναι ακριβώς ο ρόλος της στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η Μαρία Ηλιάκη δίνει την απάντηση της στο People: «Κοίτα, να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι. Ήμουν για χρόνια κεντρική παρουσιάστρια και πλέον δεν είμαι. Όμως, εγώ φέτος περνάω πολύ καλά στο Πρωινό. Από τη στιγμή που επέλεξα να το κάνω, θα το απολαύσω κιόλας - και πραγματικά το απολαμβάνω, γιατί μου αρέσει και περνάω πολύ καλά με την παρέα. Ναι, έχει γραφτεί πως είμαι γλάστρα, πως είμαι πανελίστρια Τι από όλα να σου σχολιάσω; Αισθάνομαι πως δεν έχω κάτι να αποδείξω. Είτε είμαι σε μια εκπομπή στην οποία μιλάω δύο ώρες είτε είμαι σε μια εκπομπή στην οποία μιλώ είκοσι λεπτά, η ίδια Μαρία είμαι.

Στο Πρωινό δεν πήγα για να είμαι κεντρική παρουσιάστρια, ούτε για να είμαι δεύτερο, ούτε καν τρίτο βιολί. Πήγα για να ενταχθώ στην παρέα και ο ρόλος μου είναι προσαρμοσμένος στη θέση μου. Τι να έκανα ξαφνικά; Να άρχιζα να διεκδικώ πράγματα; Και τα ζώδια, και τη μαγειρική; Τότε θα έλεγαν "α, η ξινή η Ηλιακή που ήρθε και έχει απαιτήσεις! ".Ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα από την αρχή, όταν συζητήσαμε με τον Γιώργο και τη Φαίη. Αυτή ήταν η θέση μου και νομίζω πως αυτό που καλούμαι να κάνω το κάνω καλά, με επαγγελματισμό, κέφι και συνέπεια, όπως το κάνω τόσα χρόνια Δεν μου έταξαν κάτι άλλο και έγινε κάτι άλλο. Ήταν μια επιλογή που έκανα συνειδητά και περνώ καλά μέσα σε αυτό» ξεκαθαρίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved