Καλημέρης-Σαλαγκούδη: Γιόρτασαν έναν χρόνο σχέσης και συνεχίζουν πολύ ερωτευμένοι! (φωτό)
Media

Καλημέρης-Σαλαγκούδη: Γιόρτασαν έναν χρόνο σχέσης και συνεχίζουν πολύ ερωτευμένοι! (φωτό)

Έναν χρόνο µετά την απόφασή τους να γίνουν ζευγάρι, ο Τζώννυ Καλημέρης και η Ανθή Σαλαγκούδη δείχνουν ολοένα και πιο ερωτευμένοι. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα πολυάσχολοι, ωστόσο φροντίζουν καθηµερινά να βρίσκουν χρόνο για να τον αφιερώσουν στη σχέση τους.

Οι αυξηµένες επαγγελµατικές υποχρεώσεις του εντεταλµένου συµβούλου τηλεοπτικού περιεχοµένου του ΑΝΤ1 τον αναγκάζουν να εργάζεται πολλές ώρες. Το ίδιο ισχύει και για την όµορφη δηµοσιογράφο και παρουσιάστρια, όταν όµως συναντιούνται δεν έχουν µάτια παρά µόνο ο ένας για τον άλλον.
Φροντίζουν να περνούν καλά, άλλοτε µόνοι και άλλοτε µε φίλους. Όπως συνέβη πριν από µερικές ηµέρες, όταν ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε έξοδό τους σε γνωστό wine bar στο κέντρο της Αθήνας. Σε αυτή την πρόσφατη έξοδό τους είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν κοινή τους φίλη, µε την οποία είχαν µία σύντοµη κουβέντα. Ακόµα και όταν εκείνη τους καληνύχτισε και ενώ ήταν περασµένη η ώρα, οι δυο τους συνέχισαν, δείχνοντας να χαίρονται την όµορφη βραδιά, µέχρι να αποχωρήσουν µε το σπορ αυτοκίνητο του Τζώννυ Καληµέρη.
Ήταν πέρυσι λίγο πριν από το Πάσχα, όταν, σύμφωνα με τη real, διαπίστωσαν πως δεν τους συνέδεε µόνο µία απλή φιλία. Γνωρίζονταν από το 2008, όταν εργάζονταν και οι δύο στην ΕΡΤ, αλλά τότε δεν υπήρχε πρόσφορο έδαφος για να «ανθίσει» ο έρωτάς τους. Νέα και πολλά υποσχόµενη παρουσιάστρια η Ανθή, είχε δοθεί ολοκληρωτικά στη δουλειά της προκειµένου να πετύχει τους επαγγελµατικούς της στόχους, ενώ ο Τζώννυ Καληµέρης ήταν ευτυχισµένος στον γάµο του µε τη Μαρία Ιωάννου. Η µοίρα, όµως, όπως αποδείχτηκε, τους ήθελε µαζί και πέντε χρόνια µετά οι δρόµοι τους ξανασυναντήθηκαν. Η Ανθή µόλις είχε βγει από µία σχέση µε τον θεατρικό επιχειρηµατία Φάνη Κιρκινέζο, ενώ εκείνος κρατούσε ήδη στα χέρια το διαζύγιό του από τη σύζυγό του, έπειτα από 14 χρόνια γάµου. Το στέλεχος του ΑΝΤ1 και η εντυπωσιακή δηµοσιογράφος και παρουσιάστρια ερωτεύτηκαν παράφορα, αλλά στην αρχή της σχέσης τους θέλησαν να κρατήσουν το ειδύλλιό τους κρυφό. Μόλις τον περασµένο ∆εκέµβριο κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους, που επιβεβαίωναν αυτό που είχε αρχίσει να ψιθυρίζεται στον δηµοσιογραφικό κόσµο, ότι δηλαδή είναι ζευγάρι. Έφευγαν µαζί για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στο ροµαντικό Παρίσι και τα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα για τον έρωτά τους. Το επόµενο διάστηµα τήρησαν την ίδια τακτική, να µη δίνουν δηλαδή αφορµές για σχόλια και αναδηµοσίευση των φωτογραφικών τους ενσταντανέ, όµως στην πορεία έδειξαν να χαλαρώνουν µε την ιδέα της «δηµοσιότητας». Πλέον δεν τους απασχολεί καθόλου και έχουν πυκνώσει οι κοινές δηµόσιες εµφανίσεις σε θεατρικές πρεµιέρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved