«X Factor»: Όλα όσα θα δούμε αυτή τη Παρασκευή
Media

«X Factor»: Όλα όσα θα δούμε αυτή τη Παρασκευή

Τα μικρόφωνα είναι και πάλι έτοιμα να πάρουν... φωτιά.

Η προβολή του δεύτερου επεισοδίου του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, του “The X Factor” από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, βρίσκεται προ των πυλών. Την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 10 το βράδυ απολαύστε ένα ακόμη επεισόδιο από τις Auditions με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τα live.
H προσπάθεια συνεχίζεται. Η αγωνία κορυφώνεται. To “The X Factor” αναζητά το επόμενο αστέρι της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Και ενώ η κριτική επιτροπή: Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης επιλέγει τους καλύτερους, όπως βλέπουμε στις οθόνες μας, παράλληλα συνεχίζει τα γυρίσματα για την επόμενη φάση.

Επιτροπή, διαγωνιζόμενοι κι όλοι οι συντελεστές του “The X Factor”, βρίσκονται στα Ιωάννινα για τις ανάγκες των γυρισμάτων.
Περισσότεροι από 100 παίκτες αναχώρησαν για την όμορφη πόλη των Ιωαννίνων. Σε μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ευχάριστη και διασκεδαστική αφού δεν έλειψαν τα τραγούδια για όλα τα γούστα από ξένο ροκ μέχρι ελληνικά λαϊκά τραγούδια.

Για τα μέλη της κριτικής επιτροπής, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο, όσο ο αριθμός των συμμετεχόντων θα πρέπει να μειώνεται.
Το ίδιο δύσκολο είναι το έργο και για την Ευαγγελία Αραβανή που θα πρέπει να στηρίζει όλους τους παίκτες και τους νικητές αλλά και τους αποχωρήσαντες.
Είστε έτοιμοι; Να δείτε τα νέα μουσικά ταλέντα ;

Λάβετε θέσεις: Το δεύτερο επεισόδιο των Auditions του “The X Factor” σε full High Definition την Παρασκευή στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved