«Οι συμμαθητές»: Απόλυση και σύγκρουση για την…
Media

«Οι συμμαθητές»: Απόλυση και σύγκρουση για την…

Ανατροπές στους «Συμμαθητές».

Ο Παύλος ως διευθυντής της Χάπιτεϊλ καλείται να απολύσει την Τατιάνα, ενώ η Ίριδα διευκολύνει την προσπάθεια της Βάλιας και της Σεσίλιας να πάρουν γενετικό υλικό της για το τεστ DNA. Σύμφωνα με το Τηλεκοντρόλ, ύστερα από το τηλεφώνημα της Ίριδας στη Μαριλένα, οι δυο τους συναντιούνται για να τα πουν από κοντά και η Μαριλένα βρίσκει την ευκαιρία να ψάξει το κινητό της.

Τα μηνύματα στον Ανδρέα πληγώνουν πολύ τη Μαριλένα, αλλά κάνει τα πάντα -όπως και η Σεσίλια με τη Βάλια για να μην καταλάβει τίποτα. Στο μεταξύ, η Βάλια φοβάται ότι μπαίνοντας η Ίριδα στη ζωή της Μαριλένας θα είναι σαν να χάνει εκείνη τη δική της θέση στη ζωή της κολλητής της και συμπεριφέρεται αψυχολόγητα ακόμα και στον Φρίντομ. Τελικά, οι δύο φίλες πηγαίνουν με το δείγμα που η ίδια η Ίριδα βοήθησε να φτάσει στα χέρια τους, να κάνουν το τεστ DNA. Η Ίρις διαβεβαιώνει τη Μαριλένα πως ό,τι ισχυρίζεται είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Την ίδια ώρα, ο Παύλος καλείται να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση: η Κούλντογκ κάνει ασφαλιστικά μέτρα στη Χάπιτεϊλ και καθώς αποκαλύπτεται ότι η αλληλογραφία για τα επίμαχα προϊόντα είναι στο όνομα της Τατιάνας εξαιτίας της μηχανορραφίας της Ίριδας, πρέπει να την απολύσει! Τι θα κάνει τελικά;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved