«Animaniac»: Η Τζόυς Ευείδη μας συστήσει μόνο τα δύο από τα έξι κατοικίδια της
Media

«Animaniac»: Η Τζόυς Ευείδη μας συστήσει μόνο τα δύο από τα έξι κατοικίδια της

Η μεγάλη τους αγάπη για τα ζώα ένωσε μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων και τους έκανε μια παρέα, την παρέα του «Animaniac».

Κάθε Κυριακή μεσημέρι, η Ίρις Καλφοπούλου, η Νικόλ Κοντογιώργη, η Εύα Πετρίδη, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Πάνος Απέργης και οι μικροί Αθηνά Λεοντή και Νικόλας Αρώνης μας λένε απίστευτες ιστορίες από τον υπέροχο κόσμο των ζώων.

Την Κυριακή 10 Απριλίου, η εκπομπή «Animaniac», θα μας συστήσει τις γάτες Sphynx, που όσες τρίχες τους λείπουν, τόσα χαρίσματα έχουν!

Θα συναντήσουμε την, γνωστή για τη φιλοζωική της δράση, ηθοποιό Τζόυς Ευείδη, η οποία θα μας συστήσει μόνο τα δύο από τα έξι κατοικίδια της, αφού οι τρεις γάτες και ο τρίτος, υπέργηρος σκύλος της, δεν ήθελαν να έρθουν στο πάρκο.

Ακόμα, θα μάθουμε τι πρέπει να κάνουμε για να βοηθήσουμε το ζώο μας στην περίπτωση που αντιμετωπίζει πρόβλημα οστεοαρθρίτιδας, αλλά και πως πρέπει να προετοιμάσουμε το σκύλο μας αν χρειαστεί να μετακομίσουμε σε καινούριο σπίτι.

Τέλος, η εκπομπή ανοίγει τον φάκελο «παράνομα εκτροφεία ζώων συντροφιάς», με στόχο να ενημερωθούν όσοι φιλόζωοι επιθυμούν να αγοράσουν κάποιο ζώο, ώστε να είναι προσεκτικοί. Τι κρύβεται πίσω από τις αγγελίες στις εφημερίδες και το διαδίκτυο με τις ελκυστικές τιμές; Από ποια «φάμπρικα» κουταβιών προέρχεται το κουτάβι που αγοράσατε; Τι μαρτυρική ζωή έζησαν οι γονείς του με σκοπό το κέρδος;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved