Έξω φρενών η Μεσσαροπούλου με τον Γρηγόρη: «Φάσκει και αντιφάσκει, ό, τι τον βολεύει λέει»
Media

Έξω φρενών η Μεσσαροπούλου με τον Γρηγόρη: «Φάσκει και αντιφάσκει, ό, τι τον βολεύει λέει»

H Τίνα Μεσσαροπούλου έγινε έξαλλη με τα όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «Σπίτι μου- Σπιτάκι μου», ο οποίος τόνισε με αφορμή την κριτική που του έγινε από τους Ράδιο Αρβύλα για τους καλεσμένους του, ίναι γελοίο κάποιος να του ορίζει ποιον θα καλέσει στην εκπομπή.

«Τώρα θα γίνω έξαλλη, γιατί ο Γρηγόρης, φάσκει και αντιφάσκει. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανε ολόκληρη συζήτηση για την μητέρα του Παντελίδη και βγήκε πάλι έξαλλος και φώναζε και έλεγε πως δεν πουλάει την προσωπική τους σχέση. Εκεί δηλαδή τι; Αυτολογοκρίνεται; Αν δηλαδή ο κόσμος θέλει την μητέρα του Παντελίδη εκεί δηλαδή τι θα γίνει; Είναι παρουσιαστής είναι δημοσιογράφος και επειδή έχει μία προσωπική σχέση ξεχνάει; Χρησιμοποιεί τα πράγματα και λέει λοιπόν ό, τι τον βολεύει;» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου και πρόσθεσε:
«Καλό είναι να ξέρουμε ότι υπάρχει και ένα μέρος αυτολογοκρισίας σε κάποια πράγματα. Αν κάποιες απόψεις δεν πρέπει να βγουν στον αέρα για πολλούς και διάφορους λόγους, καλό είναι να το φιλτράρουμε λίγο. Και ειδικά όταν βγαίνεις και τόσο κατηγορηματικός. Όλοι οι δημοσιογράφοι αυτολογοκρινόμαστε είτε γράφουμε, είτε βρισκόμαστε στον αέρα μίας εκπομπής. Και εγώ μπορεί να θέλω να βρίσω αλλά δεν βρίζω. Πρέπει να είμαστε πιο χαμηλών τόνων».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved