Κατερίνα Δημητρόγλου: Τι λέει για το «Master Chef»
Media

Κατερίνα Δημητρόγλου: Τι λέει για το «Master Chef»

Η Κατερίνα Δημητρόγλου μπήκε στο «Μάλιστα Chef» και υποδύεται στη Σίσσυ.

Ποιες θα είναι οι επόμενες περιπέτειες στις οποίες Θα μπλέξει η Σίσσυ στο «Μάλιστα Chef»;
«Ξεκινάει μια σχέση με τον Μάνθο η οποία δεν Θα αποκαλύψω πώς θα εξελιχθεί... Πάντως θα είναι μαζί!» είπε στο tvέθνος.

Έχεις κοινά στοιχεία με τη Σίσσυ;
«Σε κάθε ρόλο βρίσκω κοινά στοιχεία, έτσι κι αλλιώς κάθε χαρακτήρας έχει κομμάτια του εαυτού μας. Με τη Σίσσυ το κοινό μου στοιχείο είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζω πλέον τα πράγματα. Με την έννοια πως και εκείνη ήταν παλαιότερα πιο ρομαντική και αφελής στις σχέσεις. Όσο περνούν τα χρόνια, και σε ερωτικό και σε φιλικό επίπεδο γινόμαστε πιο σκληροί και πιο αμυντικοί»

Η Σίσσυ αντιμετωπίζει με. μεγάλο κυνισμό τις σχέσεις της με το άλλο φύλλο. Έχει τύχει να λειτουργήσεις έτσι στην προσωπική σου ζωή;

« Όχι, δεν είμαι κυνική αλλά είμαι περισσότερο αμυντική και επιφυλακτική. Παραμένω βέβαια αυθόρμητη και νομίζω ότι αυτό δεν θα το χάσω ποτέ. Απλά ζυγίζω περισσότερο τα πράγματα. Πρέπει ο άλλος να περάσει κάποια «τεστ» για να δω ότι μου κάνει και στη συνέχεια ναι είμαι 1οο% ο εαυτός μου»
Τα «θέλω» και τα «δεν θέλω», οι προτεραιότητες, αλλάζουν με την πάροδο των χρόνων;

«Φυσικά αλλάζουν με τα χρόνια. Και αυτό έχει να κάνει με τα βιώματα μας. Σε μικρότερη ηλικία ίσως είμαστε περισσότερο επιφανειακοί. Αυτά που μου δημιουργούν έλξη είναι το χιούμορ, η ευγένεια και η ειλικρίνεια. Μισώ το ψέμα. Από κει και πέρα θέλω ασφάλεια και υποστήριξη από τον σύντροφο μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved