Βαϊτσου: Τι λέει για τη δήλωση που έκανε για το Μπρούσκο και για την πρόταση από την παραγωγή
Media

Βαϊτσου: Τι λέει για τη δήλωση που έκανε για το Μπρούσκο και για την πρόταση από την παραγωγή

Η Ελένη Βαΐτσου είχε δηλώσει πως έχει κουραστεί με το Μπρούσκο. Αυτή η δήλωση συζητήθηκε και σχολιάστηκε αρκετά.

«Στο δεύτερο έτος της σχολής πήγα σε μια οντισιόν στο Badminton, όπου με διάλεξε ο Θέμης Μουμουλίδης και ουσιαστικά εκεί ήταν η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά με το Μαουτχάουζεν του Καμπανέλλη. Η σύμπτωση είναι ότι στην τελευταία παράσταση, την ίδια μέρα, το πρωί μου τηλεφώνησαν για να με δουν για το Μπρούσκο. Πήγα στο δοκιμαστικό και μου είπαν: «θα σε ειδοποιήσουμε». Λίγο καιρό αργότερα, ο Μουμουλίδης με επέλεξε για δεύτερη φορά για το «Ποιος τη ζωή μου;» που αφορούσε τη ζωή του Μίκη Θεοδωράκη. Συμπτωματικά ή καρμικά, λίγο πριν τελειώσει και αυτή η παράσταση, με ενημερώνουν ότι το Μπρούσκο θα ξεκινήσει τελικά γυρίσματα και θα έπαιζα τη Μελίνα» εξήγησε η Ελένη Βαϊτσου στο Οκ και συνέχισε: «Δεν κουράστηκα από το Μπρούσκο, κουράστηκα από το πήγαινε- έλα στην Αθήνα και στην Κύπρο. Είναι πολύ μεγάλο διάστημα, το κάνω αυτό τρία χρόνια. Την πρώτη χρονιά έμενα μόνιμα στην Κύπρο, είχα αφήσει τα πάντα εδώ. Τη δεύτερη χρονιά ερχόμουν στην Αθήνα λίγο περισσότερο και φέτος κάθε εβδομάδα λόγω θεατρικών υποχρεώσεων, καθώς ήμουν στο Olvio στην παράσταση «Ο κουλοχέρης του Σποκέιν». Αρχικά, το Μπρούσκο δεν γνωρίζαμε αν θα πήγαινε-τρίτη χρονιά, πόσω μάλλον τέταρτη, όπως λένε αλλά είχε τόσο μεγάλη αποδοχή και αγάπη από το κοινό που θεωρήθηκε επιβεβλημένο. Όταν έκανα, λοιπόν, αυτή τη δήλωση, υπήρχαν άλλα δεδομένα. Αυτό το είπα πριν από τρεις μήνες που ήξερα ότι φέτος θα ήταν η τελευταία χρονιά του Μπρούσκο. Είναι μια παλιά, δήλωση, που παίζει ακόμα».
Τελικά, θα παραμείνεις στη σειρά;
«θα παραμείνω, αν και εφόσον η σειρά συνεχιστεί»
Ισχύει ότι δέχτηκες από την παραγωγή πολύ δελεαστική οικονομικά πρόταση για να μ μη φύγεις;
«Δεν ισχύει τίποτα, γιατί κανείς από όσους τα γράφουν δεν είναι στην παραγωγή ώστε να τα γνωρίζει. Ο καθένας κάνει τις υποθέσεις του και τις παρουσιάζει ως δεδομένες».

Δηλαδή, θα μείνεις με τα ίδια χρήματα;
«Κάθε χρόνο, οι συμφωνίες αλλάζουν για όλους τους ηθοποιούς. Καθένας ζητά αυτό που έχει ανάγκη, και όχι απαραίτητα χρήματα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved