«Δίδυμα φεγγάρια»: Η Αγάπη θυμάται τα πάντα και ο μικρός Νικόλας μιλάει
Media

«Δίδυμα φεγγάρια»: Η Αγάπη θυμάται τα πάντα και ο μικρός Νικόλας μιλάει

Τα νέα επεισόδια της σειράς «Δίδυμα φεγγάρια» κρύβουν μεγάλες εκπλήξεις.

Η Ελισάβετ, υποκρινόμενη την Αγάπη, έχει ένα ξέσπασμα απωθημένων στον Παύλο, που τον συντρίβει. Την ίδια στιγμή η Αλίκη αποφασίζει να παρακολουθήσει την Ελισάβετ, σίγουρη πως της λέει ακόμα ψέματα για την δουλειά της. Η Αγάπη κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να θυμηθεί και τελικά θυμάται κάτι πολύ σημαντικό. Ο Αντώνης και η Κατερίνα βγαίνουν και μια καινούργια ερωτική ιστορία ξεκινάει. Αλλά και η ιστορία της Σίλας και του Δημήτρη εξελίσσεται σε κάτι που κανένας από τους δύο δεν περίμενε, μια κι αρχίζουν να έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Ο Αντώνης παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της Αγάπης, κάνοντας καινούργια οικονομική συμφωνία με τον Στέργιο, για τις πληροφορίες που του παρέχει. Μετά το αυθαίρετο ξέσπασμα της Ελισάβετ στον Παύλο, ο Στέργιος της απαγορεύει να συναντήσει άλλον, εν τη απουσία του. Όταν όμως η Ελισάβετ μένει μόνη στο σπίτι, δέχεται την αιφνίδια επίσκεψη της Αρετής. Η Αλίκη παρακολουθώντας την Ελισάβετ, βρίσκεται μπροστά στην αλήθεια.

Η Αλίκη μαθαίνει κάτι για την Ελισάβετ που την κάνει ευτυχισμένη και ύστερα το μοιράζεται με την Αρετή.. Στο μεταξύ, ο Μπρούνο με τη Σίλα αποφασίζουν να πάνε μαζί στη Ρώμη, εσπευσμένα.. Η Αλίκη παίρνει τον Παύλο τηλέφωνο μεσ’ τη νύχτα θέλοντας να του πει πως αισθάνεται πραγματικά.. Μια καινούρια ερωτική ιστορία ξεκινά, καθώς ο Αντώνης βγαίνει με την Κατερίνα για ποτό και οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά.. Η Λίτσα βγαίνει με έναν μυστηριώδη άντρα και λέει ψέματα στον Δημήτρη ότι πήγε να δει την ξαδέρφη της! Ο Στέργιος μπλέκει την Ελισάβετ σε μια απάτη που θέλει να στήσει! Στην Πάρο επιστρέφει ο Θανάσης, ο αστυνομικός, έχοντας νέα για την πραγματική ταυτότητα της Μυρσίνης.. Ο Παύλος μαθαίνει την απατεωνιά που πήγε να κάνει ο Στέργιος και γίνεται έξαλλος..

Ο Παύλος με ένα πολύ καλοστημένο σχέδιο καθυστερεί τον Στέργιο να κάνει τη μεταφορά του ενός εκατομμυρίου ευρώ από τον λογαριασμό της Αγάπης στον δικό του. Την ίδια στιγμή στέλνει τον Απόστολο να συνεφέρει την υποτιθέμενη Αγάπη. Η Εύα καταφεύγει στη βοήθεια και τις συμβουλές του Αντώνη, για να χειριστεί την μυστήρια υπόθεση του μοναχού Αμβρόσιου και να ανακαλύψει τι κρύβουν μαζί με τον Παύλο. Ο Αντώνης και η Κατερίνα ωστόσο, συνεχίζουν τις συναντήσεις τους. Η Σίλα είναι στη Ρώμη με τον Μπρούνο, αποφασισμένη να διακόψει με τον Δημήτρη. Αυτός όμως την πολιορκεί με τηλέφωνα, που η Σίλα δεν απαντά. Ο Μιχάλης βγάζει έξω την Αλίκη για τα γενέθλιά της και της κάνει δώρο ένα μονόπετρο δαχτυλίδι. Ο Φίλιππος μαθαίνει στην αστυνομία όλη την αλήθεια για την Αγάπη, η οποία την ίδια στιγμή θυμάται τα πάντα για τη ζωή της!!!

Η Αγάπη βρίσκει τη μνήμη της κι ο μικρός Νικόλας τη φωνή του. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Η Αγάπη θυμάται ότι έχει αφήσει πίσω το παιδί της και φεύγει αμέσως από την Πάρο, προκειμένου να το βρει. Εκεί όμως έρχεται αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη ανατροπή της ζωής της, μια δίδυμη αδελφή, που η ίδια αγνοεί την ύπαρξή της… Τα «δίδυμα φεγγάρια» συναντιούνται για πρώτη φορά, αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την έκβαση αυτής της συνάντησης… Την ίδια στιγμή ο Παύλος φεύγει στο Λονδίνο για τις εξετάσεις που θα καθορίσουν τη ζωή του… Οι μηχανορραφίες του Στέργιου δεν έχουν τέλος… Για να εξοντώσει την Αγάπη και να περάσει η περιουσία στα χέρια του, στήνει ακόμα ένα βρώμικο σχέδιο… Για πρώτη φορά όμως, η τύχη δεν του χαμογελάει… Οι εκπλήξεις που τον περιμένουν ίσως να είναι πολύ δυσάρεστες.

Η Αγάπη δεν ξέρει τι να πιστέψει και παθαίνει κρίση πανικού μετά από την πρώτη συνάντησή της με την Ελισάβετ.. Παράλληλα, ο Δημήτρης με τη Λίτσα αρχίζουν να διεκδικούν το παιδί της Ελισάβετ.. Σε πολύ δύσκολη θέση έρχεται η Αλίκη όταν η Αμαλία της ζητάει κάτι που έχει σχέση με τον Παύλο.. Ο Στέργιος με την Ελισάβετ πιάνονται στα χέρια μετά το συμβάν με την Αγάπη.. Ο Νικόλας κλειδώνεται στον εαυτό του πάλι, έτσι η Μαρουσώ αποφασίζει να τον πάρει και να φύγουν από την Πάρο , αιφνιδιάζοντας τον Φίλιππο και την Αγάπη.. Η Ελισάβετ δεν αντέχει άλλο την πίεση και εξομολογείται στην Αλίκη την αλήθεια.. Στο μεταξύ, ο Παύλος με μία κίνηση αφήνει την Αμαλία και τον Απόστολο, άναυδους! Η Αγάπη το παίρνει απόφαση και πάει στο σπίτι του πατέρα της, όπου έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την.. Αρετή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved