Ντέπυ Γκολεμά: Τι είπε για το κόψιμο της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου;
Media

Ντέπυ Γκολεμά: Τι είπε για το κόψιμο της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου;

Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε στην εκπομπή Καλημερούδια για το επικείμενο πρόωρο τέλος του «Λόγω TiViς» με την Κατερίνα Καινούργιου.

Η τηλεκριτικός είπε: «Το διάβασα κι εγώ, επειδή δεν ασχολήθηκα με τη συγκεκριμένη εκπομπή. Θα πρέπει να πάρω ένα τηλέφωνο την Κατερίνα, όπως συνηθίζω να κάνω για να διασταυρώσω το ρεπορτάζ. Δεν εννοώ ότι δεν έχω παρακολουθήσει την εκπομπή, αλλά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ».

Και αναφέρθηκε στις εκπομπές στην απογευματινή ζώνη και στο «Σπάτα Live» που κόπηκε: «Εγώ θα ξεκινήσω από το θέμα της ώρας,. Νομίζω είναι μια ώρα που δεν θέλει αυτού του είδους τις εκπομπές. Μάλλον σε αυτή τη ζώνη υπήρχε μία έλλειψη και κάτι σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι των καναλιών και το πήγαν προς το ψυχαγωγικό και σχολιαστικό. Καθώς αλλάζει ο καιρός και ο κόσμος είναι επηρεασμένος, απασχολημένος, συννεφιασμένος και απογοητευμένος από τη ζωή που τον πάει κατά διαόλου, πρέπει να του δίνεις κάτι συγκεκριμένο. Όχι “άντε βρήκα κάτι χαρούμενο και δώστε το”. Δεν είναι ο τηλεθεατής το αποκούμπι της ιδέας του κάθε διευθυντή που του αρέσει η Καινούργιου και η Χ Καινούργιου. Δεν είναι έτσι τα πράγματα! Και δεν με έχει απασχολήσει το θέμα αν η Κατερίνα θα ήταν καλύτερη σε κάτι άλλο πραγματικά. Παρόλο που τη συμπαθώ πολύ την Κατερίνα και είναι πολύ καλό παιδί. Δεν είναι κι αυτή η δουλειά μου, αν θέλεις. Αυτό θα το έκανα αν με έπαιρνε σύμβουλο ένα κανάλι και πληρωνόμουν για αυτό», ενώ συμπλήρωσε: «Το κυρίαρχο σημείο για το οποίο τα κανάλια κόβουν εκπομπές είναι η τηλεθέαση. Όταν κάτι δεν κάνει τηλεθέαση, του λένε “γεια σου”. Αυτό για μένα είναι το μεγαλύτερο λάθος. Δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν να χτιστεί κάτι, να το γνωρίσει και να το απορρίψει ή να το δεχθεί. Αλλά να του δώσεις χρόνο...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved