«Καλημερούδια»: Οι τελευταίες εξελίξεις, η ανανέωση συμβολαίων και οι αποχωρήσεις
Media

«Καλημερούδια»: Οι τελευταίες εξελίξεις, η ανανέωση συμβολαίων και οι αποχωρήσεις

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, ο Δημήτρης Μηλιόγλου ανανέωσε το συμβόλαιό του και παραμένει στο δυναμικό του καναλιού, αλλά δεν συμβαίνει και το ίδιο με τον Κώστα Μαρτάκη, αφού υπάρχει πρόβλημα με όσους κόβουν μπλοκάκι.

Όσο για το αν θα συνεχιστεί τελικά κανονικά η εκπομπή, αφού χθες σε δίωρη συνάντηση των εργαζομένων οι τεχνικοί είχαν αφήσει να εννοηθεί πως αν δεν λυθούν τα οικονομικά θέματα δεν θα βρίσκονται στα πλατό για καμία εκπομπή από τη Μεγάλη Δευτέρα και μετά, τελικά άλλαξαν γνώμη.

Σήμερα σε νέα σύσκεψη οι τεχνικοί ψήφισαν και πήραν μία νέα απόφαση δίνοντας ουσιαστικά παράταση στην διοίκηση του Mega μέχρι και το Πάσχα. Έτσι τα «Καλημερούδια» θα βγουν σίγουρα ζωντανά -με τα ως τώρα δεδομένα- μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη.

Ωστόσο, εάν δεν υπάρχει απάντηση από την πλευρά του καναλιού για τις πληρωμές, από την Δευτέρα του Πάσχα δεν θα βλέπουμε την εκπομπή ζωντανά, και μια πρώτη σκέψη για να καλυφθεί το κενό είναι να βγουν κάποιες εκπομπές με τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αρχή της σεζόν. Τα Best δηλαδή. Το σίγουρο είναι πως για τη Δευτέρα του Πάσχα, γύρισμα δεν έχει γίνει τουλάχιστον μέχρι στιγμής και ούτε προβλέπεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved