Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Μιλά για το ρόλο της στο «Σοι» και το πάνω χέρι στους γιους της
Media

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Μιλά για το ρόλο της στο «Σοι» και το πάνω χέρι στους γιους της

Μετά το Πάσχα έχουμε ένα καινούργιο επεισόδιο στη σειρά «Το σοι σου» στο οποίο επανέρχεται η Αφρούλα (Φωτεινή Μπαξεβάνη), η μητέρα της Αντώνιας, και προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντίνο και την κόρη της να πάνε να ζήσουν μαζί τους στο χωριό. Τι πρόκειται να δούμε;

«Ναι και η Αλεξάνδρα την αντιμετωπίζει τρις χειρότερα από την πρώτη φορά. Βάζει πλερεζες και μαύρο καπέλο και λέει «πενθώ για τη ζωή μου, θα μου πάρουν το παιδί μου, η καρδιά της μάνας ραγίζει» και τέτοια... Όταν μαθαίνει τις προθέσεις της Αφρούλας στήνονται απίστευτοι καβγάδες και προσπαθούν η μία να είναι... πιο άρρωστη από την άλλη. Γιατί και από την πλευρά της Αφρούλας υπάρχει δόλος, αφού ο σύζυγος της δεν έχει πει τίποτα για όλα αυτά. Είναι εξαιρετική η Φωτεινή Μπαξεβάνη" είναι βλαχάρα, της μπαίνει της Αλεξάνδρας πολύ έντονα και καταφέρνει να τους αναστατώσει όλους», λέει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο περιοδικό 7 μέρες Tv.


Η Αλεξάνδρα, πάντως, είναι τυχερή, γιατί κάνει αυτό που θέλει.

«Εντελώς. Κάνει διάφορα, μετά τη στριμώχνουν και η επωδός είναι ότι πάντα ο Μενέλαος τη συγχωρεί -είναι εξαιρετικός ο Παύλος Ορκόπουλος και ως συνάδελφος και στο ρόλο. Η Αλεξάνδρα έχει το πάνω χέρι με ένα δικό της, τσαχπίνικο, πονηρούτσικο, γυναικείο τρόπο, ενώ οι άλλοι την αντιμετωπίζουν γραφικά. Έχει πει μια φράση η Λυδία, «Μα δεν μπορεί να το έκανε αυτό... Μιλάμε για την Αλεξάνδρα που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε...».


Έχει το πάνω χέρι και στους γιους της...

«Τελείως! Ο Σάββας και ο Άρης κρατούν μια απόσταση επειδή την έχουν καταλάβει και αυτός τον οποίο κάνει ό,τι θέλει είναι ο Κωνσταντίνος. Στην ηλικία που είμαι, και την επαγγελματική και την κανονική, μου αρέσει που δουλεύω με νέους ανθρώπους που έχουν τόσο ταλέντο και χιούμορ. Κάποιες φορές τους λέω «ωραία θα ήταν να έχω τρεις γιους και να τους πάταγα και κάτω»! Είναι και οι τρεις τους παιδιά που ψάχνονται πολύ για το τι θα κάνουν παρακάτω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved