Αλέξανδρος Μπουρδούμης: "Έχουμε το κακό συνήθειο, να θέλουμε να ανακατευτούμε στη ζωή των άλλων"
Media

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: "Έχουμε το κακό συνήθειο, να θέλουμε να ανακατευτούμε στη ζωή των άλλων"

Στο επεισόδιο που περιμένουμε μετά το Πάσχα, έρχεται ξανά η Αφρούλα, η τηλεοπτική μαμά της Αντωνίας και ο Κωνσταντίνος με την Αντωνία σκέφτονται την πρόταση της να φύγουν για το χωριό.

«Ναι, το σκέφτονται, γιατί είναι και οι δυο ευάλωτοι και ευαίσθητοι τύποι. Η Αντωνία από τη μία δεν θέλει να χαλάει το χατίρι των γονιών της και ουσιαστικά δεν παίρνει ποτέ τη ζωή της στα χέρια της. Ο Κωνσταντίνος, από την άλλη, δεν θέλει να χαλάσει το χατίρι της γυναίκας του, την οποία υπεραγαπά, αλλά έχει και τη μανούλα που τον πιέζει ότι δεν πρέπει να φύγει από την Αθήνα. Θα έλεγα χαριτολογώντας ότι είναι μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης. Είναι ένα χαριτωμένο επεισόδιο, με πολύ ωραίες ανατροπές», λέει στο 7 μέρες Tv οΑλέξανδρος Μπουρδούμης.


Η υπόλοιπη οικογένεια συμμετέχει ενεργά στο θέμα;
«Βέβαια. Όλη οι οικογένεια παίρνει θέση και στάση απέναντι στα πράγματα. Ακόμη κι αν κάποιος δεν θέλει ανακατευτεί, τον βάζουν οι υπόλοιποι να ανακατευτεί. Ο καθένας έχει την άποψη του και λέει το μακρύ του και το κοντό του»


Τέτοια θέματα είναι προς συζήτηση σε ένα οικογενειακό... συμβούλιο; «Όχι, αφορούν μόνο το ζευγάρι, αλλά δυστυχώς η ελληνική οικογένεια ανακατεύεται και δεν είναι ό,τι καλύτερο. Έχουμε αυτό το κακό συνήθειο, να θέλουμε να ανακατευτούμε στη ζωή των άλλων -ειδικά οι γονείς στις ζωές των παιδιών τους, ακόμη κι όταν τα παιδιά είναι ώριμοι ενήλικες και έχουν τη δική τους οικογένεια. Ακόμη ζούμε σε μια μητριαρχική κοινωνία και αυτό επηρεάζει τις εξελίξεις. Καμία φορά και αρνητικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved