Νικολούλη: «Έχουμε βοηθήσει τις Αρχές να εξιχνιάσουν 22 υποθέσεις»
Media

Νικολούλη: «Έχουμε βοηθήσει τις Αρχές να εξιχνιάσουν 22 υποθέσεις»

Η Αγγελική Νικολούλη όταν αναλαμβάνει μια υπόθεση φτάνει μέχρι το τέλος.

Μετά το πέρας μιας υπόθεσης, εάν μάλιστα έχει εξελιχθεί άσχημα και έχει καταλήξει στην αποκάλυψη μιας ανθρωποκτονίας, διατηρείτε επαφές με τους συγγενείς;
«Είναι αυτονόητο. Όταν έχεις δεθεί μαζί τους κι έχεις περάσει και πόρτες δικαστηρίων σαν μάρτυρας, αποκτάς διαφορετική σχέση. Πιο στενή, πιο ανθρώπινη» είπε στο Τηλέραμα.


Ποια υπόθεση θεωρείτε ακόμα «απωθημένο», με την έννοια ότι δεν έχει φτάσει σε οριστικό τέλος;
«Πολλές. Έχουμε βοηθήσει να εξιχνιαστούν από τις Αρχές 22 δολοφονίες, που εμφανίστηκαν στο "Τούνελ" σαν απλές εξαφανίσεις. Άλλες τόσες περίπου υποθέσεις, που διαδραματίστηκαν στην πλειοψηφία τους στην επαρχία, περιμένουν κάποια στιγμή τη λύση τους. Διαφορετικά, θα παραμείνουν στα αρχεία των αγνώστων δραστών και θα ξεχαστούν».


Έχοντας δει και αντιμετωπίσει τόσα χρόνια τόσες υποθέσεις, πώς κοιμάστε τα βράδια; Θέλω να πω, δεν σας τρομάζει το βάθος και το μίσος της ανθρώπινης ψυχής;
«Δεν με τρομάζει. Αντιθέτως, με τραβά σαν μαγνήτης το να ερευνήσω αυτό το βάθος και να εντοπίσω την πηγή του μίσους. Εάν δεν διεισδύσεις στα άδυτα μιας ταραγμένης ψυχής, δεν μπορείς να βρεις και την άκρη ενός μπερδεμένου νήματος. Σίγουρα πάντως αναστατώνομαι από όσα ζω και με επηρεάζουν».


Νιώθετε πως όλες αυτές οι υποθέσεις σας έχουν αλλάξει και ως άνθρωπο;
«Με έχουν εξελίξει, δεν με έχουν αλλάξει. Νιώθω περισσότερο υπεύθυνη, πιο πολύ ανθρώπινη και δοτική. Όλη αυτή η μακρόχρονη πορεία στην έρευνα του εγκλήματος, του καλού και του κακού, με έχει κάνει ακριβοδίκαιη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved