Δανάη Επιθυμιάδη: «Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη…»
Media

Δανάη Επιθυμιάδη: «Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη…»

Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η Δανάη Επιθυμιάδη αναλάβανε το δύσκολο έργο να αντικαταστήσουν τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Ενα ζευγάρι που είχαν λατρέψει οι τηλεθεατές. Οταν πήρε τον ρόλο, πέρασε από το μυαλό της τι μπορούσε να την περιμένει ή είχε... άγνοια κίνδυνου; 

«Εννοείς σε ό,τι έχει να κάνει με τα οποία σχόλια μπορεί να γίνονταν και με τις αρνητικές κριτικές; Ακριβώς... Γιατί η σύγκριση είναι αναπόφευκτη. Αν και το είχα κι αυτό στο μυαλό μου, δεν το είχα συνειδητοποιήσει, γιατί από το άγχος μου δεν μπορούσα να σκεφτώ το... μετά, αλλά μόνο το... πριν ή, μάλλον, για να ακριβολογώ, το... τώρα. Δεν προλάβαινα να ασχοληθώ και με το... παρακάτω» τόνισε στο TV Έθνος.

- Όταν έφτασες στο σημείο να αντιμετωπίσεις κάποια αρνητικά σχόλια πώς αισθάνθηκες;

«Σίγουρα περίεργα και όχι ευχάριστα, όμως όλο αυτό ήταν και λιγάκι αναμενόμενο. Ο κόσμος χρειάζεται χρόνο για να συνηθίσει την αλλαγή. Ο Πάνος και η Ιωάννα ήταν δύο ηθοποιοί που για τρία ολόκληρα χρόνια πρωταγωνιστούσαν σε αυτήν τη σειρά με τεράστια επιτυχία. Πώς είναι λοιπόν δυνατόν η μετάβαση στην επόμενη εποχή να είναι ομαλή και χωρίς... αναταράξεις;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved