Τα συγκινητικά μηνύματά των συνεργατών της Ντορέττας για το πρόωρο τέλος της εκπομπής
Media

Τα συγκινητικά μηνύματά των συνεργατών της Ντορέττας για το πρόωρο τέλος της εκπομπής

Φινάλε χθες για την εκπομπή «Καλημερούδια». Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και οι συνεργάτες της μας αποχαιρέτησαν και άφησε το ενδεχόμενο πως ίσως κάποια στιγμή αν όλα πάνε καλά θα δούμε ξανά την παρέα στο Mega!

O Δημήτρης Μηλιόγλου, η Σοφία Μανωλάκου και η Μαριέλλα Σαββίδου μετά το τέλος της εκπομπής έστειλαν τα δικά τους μηνύματα μέσα από τα social media.

Ο Δημήτρης έγραψε: «Θα κρατήσω τα χαμόγελα...τις στιγμές μας...τα γέλια μας...τις κουβέντες μας...τους νέους μου φίλους... Στην καρδιά μου δε χωρά κανένα μαύρο συναίσθημα. Μόνο η χαρά και η αγάπη που εισέπραξα από τα καλημερούδια μου! Θα πω καλό Πάσχα και θα περιμενω τα καλά που μας έρχονται! Θα πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε σας που κάθε μέρα στηρίζατε όλο και πιο δυνατά μια εκπομπή που πιστεύω οτι έχει ακόμα πολλά χιλιόμετρα μπροστά της... Και στα ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες θα πω απλά ένα ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ! ...».
Η Σοφία Μανωλάκου κοινοποίησε το μήνυμα της Μαριέλλας Σαββίδου και έγραψε: «Θα μας λείψετε πολύ ήσασταν η καλύτερη παρέα το πρωί!!».

Και η Μαριέλλα ανέφερε: «Η εκπομπή@kalimeroudia ξεκίνησε με μεγάλη όρεξη και χαρά, δουλέψαμε πολύ σκληρά και βάλαμε όλες μας τις δυνάμεις και την καλή διάθεση για να κανουμε τα πρωινά σας όσο πιο όμορφα μπορούσαμε. Και μας το ανταποδώσατε με την αγάπη σας. Δυστυχώς όμως λόγω κάποιων συγκυριών που δεν έχουν να κάνουν με εμάς, τα παιδιά μπροστά από τις κάμερες ή τα παιδιά πίσω από τις κάμερες ή εσάς, θα χρειαστεί να κάνουμε ένα διάλειμμα. Δεν ξέρουμε ακριβώς πόσο θα κρατήσει το διάλειμμα αυτό και έτσι θα θέλαμε να σας εκφράσουμε σήμερα την ευγνωμοσύνη μας για την στήριξή σας όλο αυτό τον καιρό. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, για την αγάπη που εισπράξαμε και θα θέλαμε να σας ευχηθούμε Καλό Πάσχα και καλή συνέχεια!! Σας αγαπάμε πολύ!!! Ναστε καλά με υγεία πάνω απ'όλα και αγάπη!!!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved