Βάσω Λασκαράκη: “Πανικοβάλλομαι, δεν είμαι και ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος στον κόσμο”
Media

Βάσω Λασκαράκη: “Πανικοβάλλομαι, δεν είμαι και ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος στον κόσμο”

Πώς νιώθει η Βάσω Λασκαράκη που σε μια τόσο δύσκολη οικονομική κρίση συμμετέχει σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της Ελληνικής τηλεόρασης;

“Νιώθω πολύ τυχερή, αλλά να ξέρεις πως όλα είναι θέμα επιλογών και συγκυριών. Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου, επειδή σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή της ζωής μου πήρα την καλύτερη απόφαση. Χαίρομαι πολύ που έκανα μια τόσο σωστή επιλογή. Γενικότερα όμως, έχω άγχος για όλο αυτό που ζούμε ως χώρα τα τελευταία χρόνια. Δεν μπορώ να ευχαριστηθώ ιδιαιτέρως την επιτυχία της σειράς όταν όλα γύρω μας καταρρέουν. Όλοι μας έχουμε στο περιβάλλον μας συγγενείς και φίλους που ζορίζονται οικονομικά, μεταναστεύουν και ζουν πολύ σκληρές καταστάσεις. Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες που λέει και το τραγούδι. Πανικοβάλλομαι, δεν είμαι και ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος στον κόσμο. Έχω μια αγωνία μεγάλη για αυτά που μπορεί να συμβούν στην Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι...”, λέει η ηθοποιός στην Αγορά.

Τελικά η σειρά “Το σοι σου” θα πάρει το πράσινο φως για μια ακόμη σεζόν;

“Μας έχουν ενημερώσει ότι η σειρά θα συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν. Αν βέβαια δεν προκύψει κάτι άλλο συνταρακτικό σε αυτή την χώρα!”

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved