Μιχάλης Κουινέλης: «Αισθάνοµαι πολύ καλά µε την αγάπη του κόσµου»
Media

Μιχάλης Κουινέλης: «Αισθάνοµαι πολύ καλά µε την αγάπη του κόσµου»

Χαρούμενος για όλα όσα βιώνει μετά την αναγνώριση της δουλειάς του δηλώνει ο Μιχάλης Κουινέλης ο οποίος μιλάει μεταξύ άλλων για τη νέα εκπομπή του αλλά και για την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο...

Αισθάνεσαι µεγαλύτερη ευθύνη όταν βρίσκεσαι στο τιµόνι µιας εκποµπής; Είπες ότι χρειάστηκες πρόβες...

(Σ.σ.: γελάει.) ∆εν έκανα πρόβα, το συγκεκριµένο το είπα για πλάκα. Εγώ δεν είµαι παρουσιαστής, είµαι µουσικός. Αυτός είναι και ο λόγος που µπήκα στη διαδικασία να κάνω κάτι τέτοιο. Μακάρι να υπήρχαν αµιγώς µουσικές εκποµπές, που να λειτουργούν ως καταφύγιο για τους µουσικούς και να αναδεικνύουν τη δουλειά τους. Μπήκα σε αυτή τη διαδικασία όταν κατάλαβα ότι µπορώ να είµαι το µέσο που θα επικοινωνήσει αυτή τη µουσική κατάσταση. Μπήκα σε αυτόν τον ρόλο µε µεγάλη χαρά και φυσικά έχω τα άγχη µου. ∆εν είµαι παρουσιαστής και δεν ήξερα αν θα µπορούσα να τα καταφέρω. Το µόνο που ξέρω είναι ότι περνώ πολύ καλά και µαθαίνω συνεχώς µέσα από αυτό. Είναι πολύ σηµαντικό να έχεις καλεσµένους σηµαντικούς συνθέτες και να µαθαίνεις από αυτούς πράγµατα. Γι’ αυτό και προσπαθώ να έχω την προσέγγιση του µαθητή. Απλώς συντονίζω κάποια πράγµατα, ώστε να µπορούµε να λέµε ότι έχουµε και µια εκποµπή! Το άγχος του συντονιστή δεν νοµίζω να µου φύγει µέχρι να τελειώσουν οι εκποµπές. Παρ’ όλα αυτά, νιώθω σαν να είµαι µέρος µιας παρέας που ενδιαφέρεται για τα ίδια πράγµατα.

Σου πήγε πάντως το γυαλί. Από την πρώτη κιόλας εµφάνιση ο κόσµος σε αγάπησε.

Ναι κι εγώ έτσι νιώθω. Αισθάνοµαι πολύ καλά µε την αγάπη του κόσµου. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή µου και στο περιβάλλον που κινούµαι. Ζω στην Αλεξανδρούπολη, πάντα εκεί ζούσα και ακόµα και τώρα αυτό κάνω. ∆εν µου έτυχε να το δω κάπως αλλιώς. Η αναγνωρισιµότητα είναι κάτι το οποίο µπορώ να διαχειριστώ.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved