«Χωρίς Εσένα»: Ο Γιάννης μαθαίνει ποιος είναι ο πραγματικός του πατέρας
Media

«Χωρίς Εσένα»: Ο Γιάννης μαθαίνει ποιος είναι ο πραγματικός του πατέρας

Τα μυστικά αποκαλύπτονται κάποια στιγμή και δημιουργούν εντάσεις. Δείτε τις εξελίξεις στη σειρά «Χωρίς εσένα».

Η Άννα ζητά από τον Παύλο να υιοθετήσουν τη Ρίμα. Οι προσπάθεια της Μαρίας να πλησιάσει το Μιχάλη συναντά την άρνηση του, ενώ η Αλεξάνδρα προσπαθώντας να δώσει ένα λόγο στον αδερφό της να σταθεί στα πόδια του, λέει στο Γιάννη την αλήθεια για τον πατέρα του. Του αποκαλύπτει πως είναι ο Μιχάλης. Η Αλεξάνδρα βλέπει τον Στάθη να βοηθάει την Εύα και τσιτώνει. Του υπενθυμίζει πως συμφώνησαν να μείνουν μακριά από την Εύα μέχρι να γεννήσει και αυτός και ο Γιώργος. Ακολουθεί καυγάς. Του λέει πως δεν θα αφήσει την Εύα να χαλάσει τη σχέση και το γάμο τους, όσο κι αν το θέλει!

Ο Στάθης της λέει πως, αν δεν ηρεμήσει και δεν του δείξει εμπιστοσύνη, αυτός που θα χαλάσει τη σχέση και το γάμο τους θα είναι αυτή και όχι η Εύα και φεύγει έξαλλος. Η Χριστίνα λέει στον Γιώργο να πάει να βρει την Εύα αφού την αγαπάει, κι αυτός της λέει πως δεν την εμπιστεύεται πια και δεν μπορεί να είναι με κάποια που δεν εμπιστεύεται, ενώ με τη σειρά του συμβουλεύει την Χριστίνα να τα βρει με τον Πάνο. Η Άννα φοβάται πως ο Παύλος μετάνιωσε και δεν θέλει να υιοθετήσουν την Ρίμα, ενώ γίνεται έξαλλη με την Αλεξάνδρα όταν καταλαβαίνει το παιχνίδι που της έπαιξε για να της πάρει το νυφικό.

Η Μαρία και ο Δημήτρης ετοιμάζονται να πουν την αλήθεια στον Γιάννη. Αγωνιούν, αγνοώντας πως ο Γιάννης έχει ήδη μάθει την αλήθεια από την Αλεξάνδρα. Ο Γιάννης σοκαρισμένος γυρίζει στο σπίτι αλλά δεν τους λέει τίποτα. Πάει στο δωμάτιό του. Όταν ο Δημήτρης πάει στο δωμάτιό του, να τον φωνάξει για να μιλήσουν, ανακαλύπτει πως ο Γιάννης έχει φύγει από το σπίτι.Το νυφικό γίνεται τελικά η αφορμή να τσακωθεί η Άννα με την Αλεξάνδρα. Η Μαρία και ο Δημήτρης, που δεν ξέρουν ότι η Αλεξάνδρα έχει μιλήσει στον Γιάννη, έχουν μείνει με την εντύπωση ότι ο Γιάννης είναι στο σπίτι του Πάνου. Ο Γιάννης όμως πηγαίνει στο σπίτι του Μιχάλη και χωρίς να του αποκαλύψει ότι γνωρίζει της αλήθεια, του ζητάει να μείνει για λίγο καιρό μαζί του. Στο μεταξύ η Αλεξάνδρα συναντιέται με τη διοργανώτρια γάμου, που είναι η Άντρη, η πρώην γυναίκα του Γιώργου.

Ο Στάθης, η Εύα και ο Γιώργος ψάχνουν να βρουν έναν τρόπο να απαντήσουν στα σχόλια και τις ερωτήσεις του κόσμου για την εγκυμοσύνη της Εύας, ενώ η Μαρία και ο Δημήτρης αρχίζουν να υποψιάζονται ότι τα πράγματα με τον Γιάννη είναι σοβαρά… Ο Δημήτρης τρομοκρατείται συνειδητοποιώντας ότι ο Γιάννης του είπε ψέματα και δεν είναι στο σπίτι του Πάνου. Αρχίζουν να ψάχνουν αγωνιωδώς με τη Μαρία για να τον βρουν. Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης αποφασίζει πως αν θέλει να βρίσκεται στη ζωή του απιδιού του, πρέπει να ξαναστήσει τη δική του ζωή από την αρχή.

Έντονος είναι όμως και ο προβληματισμός του Παύλου που τρέμει στη σκέψη πως η επαγγελματική πρόταση που του έγινε από το εξωτερικό δεν θα βρει τη θετική αντίδραση της Άννας. Κι ενώ η Νάντια προτρέπει τον Πάνο να διορθώσει τα λάθη που συνεχίζει να κάνει με την Χριστίνα, η Αλεξάνδρα μετανιωμένη για τη μηχανορραφία που έστησε με το νυφικό της Άννας αποφασίζει να επανορθώσει. Την ίδια στιγμή, μια δημοσίευση του Στάθη στο διαδίκτυο κάνει άνω – κάτω τον Γιώργο και την Εύα. Μια αποκάλυψη όμως που θα κάνει η Άντρη στην Αλεξάνδρα θα φέρει τη μεγαλύτερη ανατροπή…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved