Φάνης Λαμπρόπουλος: «Με το που τελειώνει η συνέντευξη, μας κατσικώνονται καμία ώρα ακόμα»
Media

Φάνης Λαμπρόπουλος: «Με το που τελειώνει η συνέντευξη, μας κατσικώνονται καμία ώρα ακόμα»

Ένα στα γρήγορα κάθε Πέμπτη βράδυ στον ΑΝΤ1.. Τι να περιμένουν οι τηλεθεατές από τον Φάνη Λαμπρόπουλο;

«Πολύ γυμνό σε πρώτη φάση. Επίσης, έχω πολλούς καλεσμένους, αυτά τα δύο έχω να υποσχεθώ. Και βέβαια, μια όμορφη ατμόσφαιρα»


Προειδοποιεί τους καλεσμένους για όσα πρόκειται να κάνει στο γύρισμα;
«Όχι. Εμείς τους λέμε ότι θα τους ρωτήσουμε ό,τι θέλουμε, θα τους κάνουμε ό,τι θέλουμε και, φυσικά, και αυτοί μπορούν να μας κάνουν ό,τι θέλουν. Στο τέλος, όλοι φεύγουν χαρούμενοι. Φέτος περνάμε πιο καλά, δεν ξέρω γιατί. Με το που τελειώνει η συνέντευξη, σκέψου, μας κατσικώνονται καμία ώρα ακόμα (γέλια), για κουβέντα»


Το κόνσεπτ της εκπομπής το σκέφτεσαι εκείνος; «Τα κείμενα γράφουμε εγώ και ο Δημοσθένης Σαράντος. Είμαστε χρόνια φίλοι και, γενικά, όσες δουλειές έχουμε κάνει τις έχουμε κάνει μαζί. Από κει και περά, ό,τι και να έχεις σκεφτεί, ό,τι και να έχεις γράψει, παίζει ρόλο τι θέλει να πει ο καλεσμένος στη συνέντευξη»

Του έχει τύχει να εκνευριστεί κάποιος ποτέ; «Εντάξει, στιγμές αμηχανίας υπάρχουν, αλλά να εκνευριστεί κάποιος, όχι. Θα ήθελα πολύ, αλλά δεν έχει συμβεί. Ειλικρινά δεν έχει τύχει. Θα μου άρεσε να πω κάτι ενοχλητικό. Μπορεί να έχουν μια αμηχανία στην αρχή, όμως μετά πολλοί κάθονται και στα γυρίσματα του επόμενου καλεσμένου. Να σου πω κάτι: Δεν θεωρώ ότι κάνουμε κάτι ακραίο, γιατί δεν ρωτάμε κάτι το οποίο δεν ισχύει», λέει ο παρουσιαστής στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved