Γιώργος Θεοφάνους: Πώς είναι η σχέση του με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής;
Media

Γιώργος Θεοφάνους: Πώς είναι η σχέση του με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής;

Για τη σχέση του με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής του X-Factor μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Με την Πέγκυ, αν και είχαμε καμιά δεκαετία να μιλήσουμε, δεν είχα καθόλου δυσκολία στο να συνεργαστώ μαζί της. Από την πρώτη στιγμή ήμασταν πολύ χαλαροί, σαν να μην έγινε τίποτα ποτέ. Σαν δύο αδέλφια που τσακώθηκαν για ένα παιχνίδι. Είχαμε μεγάλη διαφωνία στο παρελθόν σε προσωπικό επίπεδο, όχι επαγγελματικό. Παρ’ όλα αυτά, όταν μου ανέφεραν ότι θα είναι και η Πέγκυ στην επιτροπή, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Υπήρχε εξαρχής ο αλληλοσεβασμός. Θα την ήθελα λίγο πιο χαλαρή, γιατί την ξέρω. Ξέρω πώς είναι σε ένα τραπέζι, σε μια παρέα. Καταρχήν κάνει απίστευτες μιμήσεις. Αν πήγαινε στο «YFSF», θα τους κέρδιζε όλους. Είναι απίστευτα ευρηματική και έξυπνη. Θα ήθελα λοιπόν να τη δω και λίγο πιο χαλάρή. Μου αρέσει που είναι αυστηρή μουσικά, αλλά περιμένω να δω και τον πλακατζή άνθρωπο που γνωρίζω.

Η Τάμτα έχει ένα θαυμάσιο τρόπο να λέει αυτό που θέλει. Νιώθει και μια ευγνωμοσύνη για την- Ελλάδα και τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκαν οι άνθρωποι εδώ. Βγήκε από ένα talent show μπο¬εί να μπει στη θέση των παιδιών, οι αποφάσεις της είναι σωστές και μου αρέσει πάρα πολύ.

Συχνά είναι σκληρή και πολύ κάθετη. Ο Θοδωρής είναι αποκάλυψη, όχι για εμένα, γιατί τον ξέρω καλά, αλλά για τον κόσμο. Είναι έξυπνος, επικοινωνιακός, αλλά παρα είναι μαλακός για τα δεδομένα μου. Θα τον ήθελα λίγο πιο αυστηρό. Είναι πολύ συναισθηματικός και τον έβλεπα ότι στεναχωριόταν πραγματικά ο άνθρωπος όταν έπρεπε να κόψει κάποιον διαγωνιζόμενο.

Όσο για τον Σάκη, χαίρομαι πάρα πολύ που είναι σε αυτό το project. Τον ξέρω είκοσι -μπορεί και παραπάνω- χρόνια. Ό,τι κάνει το πιστεύει. Είναι ένας αληθινός άνθρωπος που υπερασπίζεται τις επιλογές του», λέει στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved