Ο σεναριογράφος της σειράς «Ταμάμ» αποκαλύπτει: «Είχαμε ετοιμάσει ένα κόνσεπτ για την τρίτη σεζόν»
Media

Ο σεναριογράφος της σειράς «Ταμάμ» αποκαλύπτει: «Είχαμε ετοιμάσει ένα κόνσεπτ για την τρίτη σεζόν»

Μπορεί το «Ταμάμ» να ολοκλήρωσε την τηλεοπτική του πορεία, ωστόσο ο σεναριογράφος, Βασίλης Ρίσβας αποκαλύπτει πως είχαν έτοιμο και τον τρίτο κύκλο της σειράς.

«Θα ήταν αδικία για τη σειρά να είναι όλα μέλι-γάλα, γι’ αυτό και μέχρι το φινάλε θα συμβούν πολλά. Το ''Ταμάμ" είχε την ιδιαιτερότητα ότι γνωρίσαμε φρέσκα παιδιά, ήταν η πρώτη μας συνεργασία με τον Πιέρρο Ανδρακάκο, στον οποίο βρήκαμε έναν εξαιρετικό άνθρωπο και σκηνοθέτη, αλλά και η πρώτη με τη συγκεκριμένη παραγωγή, με την οποία συνεργαστήκαμε υπέροχα. Έγιναν όλοι μια παρέα και στο φινάλε της σειράς, που συγκεντρωθήκαμε σε ένα μπαράκι, έπεσε πολύ κλάμα!

Γενικώς, υπήρξε μεγάλη στενοχώρια που τέλειωσε η σειρά. Όλοι ήθελαν να συνεχιστεί, αλλά θεωρώ ότι ήταν καθαρά θέμα προγραμματισμού του καναλιού, που ήθελε να δοκιμαστεί με νέα πράγματα. Εμείς, πάντως, είχαμε ετοιμάσει ένα κόνσεπτ για την τρίτη σεζόν, αν το ήθελε ο ΑΝΤ1. Πλέον, μιλάμε για ένα σενάριο που τους αρέσει πολύ, αλλά ακόμη δεν έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις. Παράλληλα, δουλεύουμε σε σενάρια για δύο ταινίες, η μία βασισμένη σε βιβλίο και η άλλη σε ένα θεατρικό», λέει ο ίδιος στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved